Πρίγκιπας Χάρι: Η συνήθεια που ενοχλεί την Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μια περίεργη συνήθεια που ισχυρίζεται ότι εκνευρίζει τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι πήρε αυτή τη συνήθεια από τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

Αποκάλυψη: Ο πρίγκιπας Χάρι «ήθελε να φύγει» από την βασιλική οικογένεια χρόνια πριν από το Megxit

Σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “Prince, Son and Heir: Charles at 70″, ο Χάρι είπε ότι ο πατέρας του έχει εμμονή με το να σβήνει τα φώτα σε δωμάτια που δεν χρησιμοποιούνται – ανεξάρτητα από το αν έξω είναι σκοτεινά.

Ο δούκας του Σάσεξ εξήγησε ότι και αυτός τώρα σβήνει όλα τα φώτα, προς μεγάλη απογοήτευση της γυναίκας του.

Πρίγκιπας Χάρι: «Επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ»

«Είναι μανιακός με το να σβήνει τα φώτα», είπε ο πρίγκιπας Χάρι για τον πατέρα του. «Και αυτό είναι τώρα κάτι με το οποίο έχω εμμονή επίσης, κάτι που είναι τρελό γιατί στην πραγματικότητα, η γυναίκα μου λέει “Λοιπόν, γιατί να σβήσεις τα φώτα; Ξέρεις ότι έχει σκοτάδι”. Της απαντώ ότι χρειαζόμαστε μόνο ένα φως και όχι έξι, και ξαφνικά, γίνεται συνήθεια. Οι μικρές αλλαγές στις συνήθειες είναι κάτι που μπορεί να κάνει κάθε άτομο. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα βασικά μαθήματα που σίγουρα ένιωσα ότι μας δίδαξε» πρόσθεσε.

Μια πηγή είπε στους The Sunday Times, «Μερικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πισίνα έχουν παρατηρήσει ότι η θερμοκρασία του νερού έχει πέσει και είναι αρκετά πιο δροσερό από ό,τι ήταν παλιά. Τους είπαν ότι ο Βασιλιάς έκλεισε τη θέρμανση». Προφανώς η κλιματική αλλαγή και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα βασικό ζήτημα που απασχολεί τον βασιλιά Κάρολο και κάνει διάφορες κινήσεις.

«Βόμβα» από σωματοφύλακα της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Χάρι και Μέγκαν δεν είπαν τα πάντα για την καταδίωξη

Πηγές αποκάλυψαν επίσης ότι στον Βασιλιά δεν αρέσει να θερμαίνει άσκοπα δωμάτια και θα ζητήσει από το προσωπικό του εξηγήσεις αν δει ότι κάποιο τζάκι ή θερμαντικό σώμα λειτουργεί χωρίς λόγο. Μια βασιλική πηγή είπε στους Sunday Times, “Θα ήθελε να έχει έναν πολύ καλό λόγο για να ανάψει φωτιά και θα ήθελε να μάθει γιατί ήθελαν να ζεστάνουν ένα δωμάτιο πέρα ​​από τη θερμοκρασία δωματίου, ανεξάρτητα από τον καιρό έξω. Το βλέπει ως σπατάλη».

Ο Τζούλιαν Πέιν, ο πρώην γραμματέας επικοινωνίας του βασιλιά Καρόλου, είχε επίσης δηλώσει στο παρελθόν στους Sunday Times ότι στον Βασιλιά αρέσει να διατηρεί τα παλάτια μάλλον κρύα και γεμάτα καθαρό αέρα. “Ο βασιλιάς έχει πάντα τα παράθυρα ορθάνοιχτα. Μια συνάντηση στο Μπέρκχαλ, το σπίτι του στα Χάιλαντς, στη μέση του χειμώνα δεν ήταν για τους λιπόψυχους. Μπορώ να θυμηθώ περισσότερες από μία περιπτώσεις που σκέφτηκα ότι μπορεί να έπαθα κρυοπαγήματα ενώ προσπαθούσα να γράψω με ένα χέρι που δεν μπορούσα πλέον να νιώσω», περιέγραψε.

Αν και δεν είναι σαφές εάν ο πρίγκιπας Χάρι πήρε αυτές τις φιλικές προς το περιβάλλον συνήθειες από τον Βασιλιά, έχει μιλήσει πολλές φορές για τις πράσινες επιλογές που έχει κάνει με τη σύζυγό του. Το 2021, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι ονομάστηκαν περιβαλλοντικά πρότυπα και έχουν κάνει αρκετές δημόσιες δηλώσεις και ομιλίες σχετικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ