Αποκάλυψη: Ο πρίγκιπας Χάρι «ήθελε να φύγει» από την βασιλική οικογένεια χρόνια πριν από το Megxit

Από τη στιγμή που η αυτοβιογραφία του κυκλοφόρησε σε όλον τον κόσμο, διαβάσαμε για τη δυστυχία που ένιωθε ο πρίγκιπας Χάρι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας .

Πρίγκιπας Χάρι: «Επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ»

Δύο χρόνια μετά την επίσημη ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τον Φεβρουάριο του 2021, ότι μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι θα πάψει να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, η δημοσίευση του Spare περιγράφει λεπτομερώς την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια ενός άνδρα που είχε γυρίσει την πλάτη του στα εκ γενετής δικαιώματά του για να ακολουθήσει μια ζωή με περισσότερη αυτονομία στην άλλη άκρη του κόσμου.

Δεν άφησε στους αναγνώστες καμία αμφιβολία  ότι η απογοήτευσή του φούντωνε για χρόνια, πολύ πριν γνωρίσει την Μέγκαν Μαρκλ τον Ιούλιο του 2016.

«Βόμβα» από σωματοφύλακα της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Χάρι και Μέγκαν δεν είπαν τα πάντα για την καταδίωξη

Η Dailymail αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα ο Πρίγκιπας, τώρα 38 ετών, είχε μιλήσει για τα αισθήματα αποδέσμευσης και απογοήτευσης μερικά χρόνια νωρίτερα, λίγο καιρό μετά τη συνάντηση με τη γυναίκα που θα γινόταν Δούκισσα του Σάσεξ.

Όπως ανέφερε η Mail On Sunday το 2017, ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε μια εξαιρετικά ειλικρινή συνέντευξη, στη δημοσιογράφο και συγγραφέα Angela Levin. Ο τότε 32χρονος μίλησε για τους αγώνες του να βρει έναν ουσιαστικό ρόλο

Πριν από έξι χρόνια, σε σχόλια που προμήνυαν τα επερχόμενα… σεισμικά γεγονότα, η Mail on Sunday αποκάλυψε πώς ο Χάρι είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποτε «ήθελε να φύγει» από τη βασιλική οικογένεια και λαχταρούσε για μια «συνηθισμένη ζωή».

Έξαλλοι οι Νεοϋορκέζοι με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι – «Τα ψέματα για καταδιώξεις δεν περνούν εδώ»

Κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά ειλικρινούς συνέντευξης, με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Angela Levin, ο τότε 32χρονος Χάρι μίλησε για τους αγώνες του να βρει έναν ουσιαστικό ρόλο για τον εαυτό του στην καρδιά αυτού που ονόμασε «το μπολ χρυσόψαρου» της βασιλικής ζωής.

«Πέρασα πολλά χρόνια κλωτσώντας τα τακούνια μου και δεν ήθελα να μεγαλώσω», παραδέχτηκε. «Ένιωσα ότι ήθελα να φύγω, αλλά μετά αποφάσισα να παραμείνω και να δουλέψω για να βρω έναν ρόλο για τον εαυτό μου», τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι είχε κυρίως ως κίνητρο την πίστη του στην τότε βασίλισσα Ελισάβετ.

Με οδυνηρό τρόπο, ο Χάρι αποκάλυψε επίσης την άποψή του ότι η μοναρχία θα έπρεπε να αλλάξει μόλις πέθαινε η γιαγιά του – κάτι που θα γινόταν τελικά μόλις πέντε χρόνια ύστερα από εκείνη τη συνέντευξη, τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η Μοναρχία θα διαρκέσει και θα είναι παθιασμένοι με αυτό που αντιπροσωπεύει», είπε στην Λέβιν, η οποία δημοσίευσε πρόσφατα μια βιογραφία της βασίλισσας Καμίλα.

«Αισθανόμαστε ότι το βρετανικό κοινό και ολόκληρος ο κόσμος χρειάζεται θεσμούς σαν αυτόν, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί όπως έκανε επί Βασίλισσας. Θα υπάρξουν αλλαγές και πίεση για να γίνουν σωστά. Τα πράγματα εξελίσσονται τόσο γρήγορα, ειδικά λόγω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γι’ αυτό συμμετέχουμε στον εκσυγχρονισμό της Μοναρχίας» σημείωσε.

Ίσως ακόμη και ο ίδιος να μην μπορούσε να προβλέψει πόσο γρήγορα θα κινούνταν τα πράγματα: μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο Χάρι και η Μέγκαν όχι μόνο είχαν γυρίσει την πλάτη στη βασιλική οικογένεια αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εκπληκτικά προφητική συνέντευξη έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2017, λίγο λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που συστάθηκε στην Μέγκαν Μαρκλ, την οποία θα παντρευόταν το 2018 σε μια τελετή που παρακολουθούσαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Λίγοι γνώριζαν εκείνη την εποχή πως η σχέση του με την ηθοποιό -που τότε ήταν πιο γνωστή για τον ρόλο της στο αμερικανικό νομικό δράμα Suits- θα αποδεικνυόταν ο καταλύτης για μια βαθιά μεταμόρφωση του ρόλου του και μια βαθιά ρήξη τόσο με τον αδελφό του William όσο και με τον πατέρα του King. Κάρολος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ