Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί – «Τα συμβόλαιά μου τα χτίζει ο άντρας μου με τον δικηγόρο»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα αποτυχημένο ραντεβού που είχε, όταν ήταν 20 ετών.

«Δεν ντύνομαι κάθε μέρα με υψηλής ραπτικής ρούχα. Μου αρέσει να είμαι περίεργη, μου αρέσει να είμαι διαφορετική, δεν νιώθω ποτέ άσχημα με οτιδήποτε και αν φορέσω. Σακί να μου βάλεις, περνάω καλά» είπε αρχικά.

Ερωτηθείσα για την εκπομπή, “First Dates”, που παρουσιάζει είπε: «Το “First Dates” είναι απόλαυση για εμένα. Και τώρα που το παρακολουθώ περνάω τέλεια, στο σπίτι μου με τον άνδρα μου πεθαίνουμε, αλλά και την ώρα που το γυρίζαμε. Τα νούμερα τηλεθέασης καλό είναι να μην τα συζητάμε, γιατί έχουμε παίξει τέσσερα επεισόδια. Εγώ ξέρω ότι τα “σπάμε” γιατί περνάει καλά ο κόσμος».

Η ίδια θυμήθηκε και ένα αποτυχημένο ραντεβού που είχε: «Στα 20 έχω πάει και εγώ σε ραντεβού, που περιέργως σηκώθηκα και εξαφανίστηκα, γιατί ντράπηκα πάρα πολύ και δεν με είδε ξανά ο άνθρωπος. Δεν τράβαγε το βράδυ. Δηλαδή δεν έχετε βγει εσείς που είστε νέα παιδιά με έναν άνθρωπο που εξωτερικά είναι αυτό που ψάχνεις και ξαφνικά ξεκινάτε να μιλάτε και σου πιάνει συζήτηση για την μπάλα και λες εσύ: “ποια μπάλα; Αποκλείεται!”».

«Τα συμβόλαια τα χτίζει ο άνδρας μου με τον δικηγόρο, δεν έχω δει. Είμαι εγώ ικανή τώρα για συμβόλαια; Βαριέμαι! Έχεις τρελαθεί; Ούτε καν. Έχω άνδρα γι’ αυτό» είπε στο τέλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ