Σελένα Γκόμεζ: Viral ΒΙΝΤΕΟ – Έξαλλη με σωματοφύλακά της σε συναυλία της Μπιγιονσέ

Στην συναυλία της Μπιγιονσέ στο Παρίσι βρέθηκε την Παρασκευή η Σελένα Γκόμεζ και καταγράφηκε σε βίντεο να διαπληκτίζεται έντονα με έναν άνδρα από την ασφάλειά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail η τραγουδίστρια, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από παιδί ως ηθοποιός, φαίνεται σε ένα βίντεο που τράβηξε θαυμαστής της και το ανέβασε στο Twitter, να δίνει σε έντονο τόνο εντολή στον σωματοφύλακά της, να σταματήσει να την ακολουθεί στη συναυλία. Ο άνδρας μάλιστα κατά την διάρκεια του επεισοδίου, έδειχνε προς μία κατεύθυνση στον γεμάτο κόσμο χώρο.

Δεν ήταν αμέσως σαφές αν ο άνδρας άνηκε στην φρουρά της τραγουδίστριας ή στην φύλαξη του χώρου, αλλά αργότερα επιβεβαιώθηκε πως ήταν σωματοφύλακας της Γκόμεζ, όταν εθεάθη να σταματά τη φίλη της, Ρακέλ Στίβενς καθώς επιβιβάζονταν σε ένα όχημα.

@iaverite no wonder she yelled at him 😳 #selenagomez #rarebeauty #memorialday #kyliejenner ♬ Area Codes – Kali

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σελένα Γκόμεζ καβγαδίζει με άνδρα της ασφάλειάς της. Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει άλλο ένα βίντεο, στο οποίο η τραγουδίστρια έρχεται σε αντιπαράθεση με σωματοφύλακά της, ο οποίος απομάκρυνε φαν της.

@rareselgomez2.0 #selenagomez #fyp ♬ original sound – EX7STENCE™

Πάντως η σταρ του Χόλιγουντ, έχει και καλές στιγμές με τους άνδρες που την προσέχουν, με βίντεο μάλιστα να την δείχνει να αγκαλιάζει έναν εξ’ αυτών.

@raretourgomes always be respectful to others! #selenagomez #celebrity #bodyguard #respect #cute #cutevideo #life #foryou #viral ♬ original sound – logan

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ