Πρίγκιπας Χάρι: Έμαθε από τα ΜΜΕ για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του; – Σιωπή και από την Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έμαθε για την ασθένεια του βασιλιά Καρόλου από τα μέσα ενημέρωσης αντί να ενημερωθεί από το ίδιο το Παλάτι.

Ο δούκας του Sussex πιστεύεται πως ενημερώθηκε για τη διάγνωση του προστάτη του πατέρα του σε ένα μήνυμα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αλλά πιστεύεται ότι το είχε δει προηγουμένως να αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την The Telegraph .

Ο Χάρι μέχρι στιγμής παρέμεινε σιωπηλός μετά τα όσα έγιναν γνωστά για την επέμβαση του βασιλιά Καρόλου, η οποία ανακοινώθηκε δημόσια στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 3.25 μ.μ. της Τετάρτης, που θα ήταν 7.25 π.μ. στην Καλιφόρνια, όπου ζει ο Δούκας.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ξεχωριστά στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας  νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έπειτα από επιτυχή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Τόσο το παλάτι όσο και ένας εκπρόσωπος των Σάσεξ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη σιωπή του Χάρι για τα προβλήματα υγείας του πατέρα αλλά και της νύφης του. Η τελευταία εξέλιξη φαίνεται να απηχεί την κατάρρευση των σχέσεών τους όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ II τον Σεπτέμβριο του 2022.

Γίνεται κατανοητό, ωστόσο, ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι πρόθυμη να πυροδοτήσει εντάσεις εντός της οικογένειας, η οποία έχει κλονιστεί από μια σειρά δραμάτων τους τελευταίους μήνες.

Ο Χάρι πρόκειται να παρουσιαστεί ως «Ζωντανός Θρύλος της Αεροπορίας» την Παρασκευή σε μια τελετή απονομής βραβείων που διοργάνωσε ο Τζον Τραβόλτα στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Θα τιμηθεί επίσης το έργο του δούκα που δημιούργησε το Invictus Games Foundation. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Χάρι ή η σύζυγός του Μέγκαν θα παρευρεθούν στα λαμπερά βραβεία.

Για τρίτο βράδυ η Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασε την τρίτη νύχτα στο νοσοκομείο, καθώς ο Ουίλιαμ, οι γονείς και τα αδέλφια της καθάρισαν τα ημερολόγιά τους για να υποστηρίξουν την ανάρρωσή της και να φροντίσουν τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις.

Λέγεται ότι η Κέιτ είναι «καλά» καθώς αναρρώνει έπειτα από τη διαδικασία στην κλινική του Λονδίνου στο Marylebone. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ανέβαλε όλες τις υποχρεώσεις του για να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο δίπλα στο κρεβάτι της Κέιτ, καθώς και να στηρίξει τα τρία μικρά παιδιά του πίσω στο Γουίνδσορ.

Είναι κατανοητό ότι ο Ουίλιαμ θέλει να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Λούις, ενώ η μητέρα τους βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Θα έχει επίσης τη βοήθεια της νταντάς τους, της Μαρίας, και της οικογένειας της Κέιτ, ιδιαίτερα των γονιών της, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον , οι οποίοι ως παππούς και γιαγιά είναι συνηθισμένοι να φιλοξενούν τα παιδιά για ύπνο ή να μένουν μαζί τους.

Οι γονείς και τα αδέρφια της Κέιτ, Πίπα Μάθιους και Τζέιμς Μίντλετον, ήδη μαζεύονται και βοηθούν στην ανάρρωσή της στο σπίτι της στο Γουίνδσορ, το οποίο βρίσκεται κοντά στα σπίτια τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ