Ποια ζευγάρια της showbiz χώρισαν μέσα στο 2021;

Ζευγάρια που χώρισαν το 2021: Ακόμη ένα ζευγάρι που αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους φέτος είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής.

Αυτοί είναι μερικοί από τους χωρισμούς που έγιναν “καυτό” θέμα συζήτησης το 2021, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιός είναι πρωινιάτικα;” στο OPEN. Ακολουθούν τα ζευγάρια που έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους την εφετινή χρονιά.

Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσα Αδαμόπουλου

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμόπουλου έβαλαν τέλος σε μια σχέση που κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια με τους “κονδυλοφόρους” των social media να κάνουν λόγο για χωρισμό “βόμβα”.

Snik – Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Τίτλους τέλους στην σχέση τους έριξε την φετινή χρονιά και ο Snik με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, αφού μετά από δύο χρόνια σχέσης και την συγκατοίκησή τους, αποφάσισαν τελικά να μείνουν χώρια.

Δανάη Μπάρκα – Πάνος Αδαμόπουλος

Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή πήραν η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος μετά από οχτώ χρόνια σχέσης.

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος

Την ίδια κατάληξη είχε και η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, η οποία κράτησε λιγότερο από έναν χρόνο, αλλά απασχόλησε αρκετά τα περιοδικά.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης

Ακόμη, ο χωρισμός που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν αυτός της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2019 και έριξε τίτλους τέλους το φετινό φθινόπωρο.

Exit mobile version