The 2night Show: Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον χωρισμό, τα παιδιά και την παραλίγο διάλυση των Onirama

Καλεσμένος στο «The 2Night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης και ο Θοδωρής Μαραντίνης. O frontman των «Onirama», μίλησε για την πορεία του συγκροτήματος εδώ και 22 χρόνια και για τις εντάσεις που λίγο έλειψε να οδηγήσουν στη «διάλυσή» του.

«Είναι δύσκολο. Πήγαμε να διαλύσουμε πολλές φορές τους “Onirama”, υπήρξαν εντάσεις αλλά δεν αφορούσαν οικονομικά θέματα ήταν θέματα καριέρας και προσωπικά. Είμαι πολύ ευλογημένος η αλήθεια είναι. Mε τον ένα ήμασταν μαζί φαντάροι, ο ένας έφερε τον άλλον, ξεκίνησε από χαβαλέ. Πριν την μπάντα είχα αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Με το που ένιωσα τη χημεία με τα παιδιά είπα αυτό είναι. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι αλλά για κάποιον λόγο όταν βρισκόμαστε στη σκηνή στην πρόβα γινόμαστε ένα είμαστε 22 χρόνια μαζί», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να αποχωρήσει από τη νύχτα: «Δεν έχω κάποια παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα, η μουσική μου είναι οικονομική βάση μου. Εμένα μου αρέσει το δημιουργικό κομμάτι. Ίσως σε κάποια εταιρία διαφημιστική είναι και οι σπουδές μου πάνω σε αυτό. Ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο marketing, γιατί είχα χρόνο να το κάνω λόγω καραντίνας. Μάθε τέχνη κι άστη… ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ μεγαλώνοντας και ως πατέρας, θα ήθελα το κομμάτι της νύχτας να το αφήσω στην άκρη, σκέφτομαι πράγματα παράλληλα».

 

Μιλώντας για την σχέση του με τα παιδιά του μετά τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά πριν από τον χωρισμό, είχαμε έναν δυνατό δεσμό, και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Ήρθε τότε η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό το βρίσκουμε. Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίζει η οικογένεια παραμένει οπότε πρέπει οι γονείς να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους».

 

Τέλος, αναφέρθηκε στην μεγάλη του χαρά για την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία των «Onirama» με τη Χάρις Αλεξίου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, αλλά και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες στο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους», το επετειακό άλμπουμ του συγκροτήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ