Πέθανε ξαφνικά 19χρονη influencer – Τα προβλήματα υγείας και η αποτυχημένη μεταμόσχευση

Η Βραζιλιάνα influencer και επίδοξη δικηγόρος Μαρία Σοφία Βαλίμ πέθανε λόγω επιπλοκών στην υγεία της ύστερα από μια μεταμόσχευση ήπατος που πήγε στραβά. Ήταν 19 ετών.

Ο ξαφνικός θάνατός της επιβεβαιώθηκε με δήλωση του πατέρα της, Vitor Valim, ο οποίος είναι δήμαρχος του δήμου Caucia στην Ceará.

«Με βαθύτατη οδύνη και θλίψη ενημερώνω όλους για τον θάνατο της αγαπημένης μου κόρης Σοφίας», έγραψε ο πολιτικός στη σελίδα του στο Instagram. «Δυστυχώς, το σώμα της δεν δέχθηκε το μόσχευμα. Ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και τη στοργή που αφιερώθηκαν σε εμένα και την οικογένειά μου σε αυτή τη στιγμή της ακραίας ταλαιπωρίας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vitor Valim (@vitorvalimtv)

Μέχρι στιγμής, οι γιατροί δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει την ακριβή αιτία θανάτου όπως αναφέρει το Globo1.

Η μεταμόσχευση και το “αντίο” από τον πατέρα της

Ωστόσο, στις 5 Δεκεμβρίου, ο Βίτορ ανακοίνωσε στο Instagram ότι η Σοφία, που ήταν η μεγαλύτερη κόρη του, έπασχε από επιπλοκές στην υγεία της και χρειαζόταν μεταμόσχευση ήπατος.

Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι την ταλαιπωρούσε, αλλά δύο μέρες αργότερα έγραψε ότι είχε βρει ένα μόσχευμα και είχε υποβληθεί με επιτυχία στη διαδικασία.

«Αφού ακολούθησε τις νόμιμες διαδικασίες και μπήκε στην λίστα μεταμόσχευσης ήπατος, η Σοφία μπόρεσε να βρει έναν δότη λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της περίπτωσής της», έγραψε ο Βίτορ. «Σήμερα το πρωί βρέθηκε ένας συμβατός δότης και η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ωστόσο, οι επόμενες 48 ώρες θα είναι ακόμα παρατήρηση, ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε εάν το σώμα της Σοφίας θα δεχτεί το νέο όργανο».

Πριν από το θάνατό της, η Σοφία είχε αγαπήσει το Instagram, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες προπόνησης, συμβουλές περιποίησης δέρματος και ταξιδιωτικές φωτογραφίες με τους περισσότερους από 100.000 ακόλουθούς της. Η 19χρονη επέδειξε επίσης συχνά την προτίμησή της για μάρκες πολυτελείας, υποστηρίζοντας συχνά την αγάπη της για τα αυτοκίνητα “Ferrari”, ανέφερε το CNN Brazil.

Σε μια από τις τελευταίες της φωτογραφίες πριν από το θάνατό της, που δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου, η influencer φαινόταν να χαμογελά με το χέρι της σηκωμένο σε μια συναυλία της Taylor Swift κατά τη διάρκεια του σκέλους της Βραζιλίας της «Eras Tour».

Η τελευταία ανάρτηση της 19χρονης influencer

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sofia (@sofiavalim)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ