Πέγκυ Ζήνα: Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που περιβάλλουν το τραγούδι, δεν τους εκτιμώ – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένη η Πέγκυ Ζήνα.

Η σπουδαία καλλιτέχνις μίλησε για την μέχρι τώρα μουσική της διαδρομή, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει εδώ και 28 χρόνια με τον Γιώργο Λύρα.

«Όποιος νομίζει ότι έπιασε κορυφή στον χώρο μας πολύ απλά απατά ο ίδιος τον ίδιο του τον εαυτό».

 

Αλλάζοντας θέμα συστήθηκε ως η αρχηγός της οικογένειάς της καθώς της αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά.

Στα επαγγελματικά της όμως υπήρξε πιο χαμηλών τόνων δίνοντας τον πρώτο λόγο στον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

«Χωρίς εμένα δεν υπάρχει η τάξη που θέλω στο σπίτι. Ο μπαμπάς λέει σε όλα ναι οπότε εγώ πρέπει να είμαι σπίτι γιατί είμαι η μαμά όλης της οικογένειας. Είμαι η αρχηγός της οικογένειας».

«Εγώ εκεί δεν είχα ποτέ την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσω πράγματα για εμένα ήμουν ντροπαλή. Τέσσερα πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί με τον Γιώργο και συγκατοικούσαμε έβλεπε ότι δεν χειρίζομαι σωστά τα πράγματα και μου ήταν ανακούφιση το να αποφασίζει και να οργανώνει τα πάντα εκείνος. Φυσικά και διαφωνούμε, αυτό είναι υγεία.

«Είμαστε σκανδάλη, ή κι οι δυο μας ή κανείς, αυτός ο στίχος είμαστε. Περάσαμε κρίση, και περνάμε κατά καιρούς, όμως έχουμε πάντα κάτι να μας ενώνει. Πριν έρθει η Ηλέκτρα αυτό ήταν η δική μου καριέρα. Την πονούσε πιο πολύ κι εμένα. Εγώ δεν την εκτιμώ αυτή τη δουλειά. Το τραγούδι είναι αγαπημένος μου τρόπος έκφρασης αλλά τη δουλειά αυτή και αυτούς που την περιβάλλουν κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό – για να μην αδικήσω και κάποιους που έχω εκτιμήσει πολύ – δεν τους εκτιμώ».

Τέλος εξήγησε γιατί η εξωτερική της εμφάνιση δυσκόλεψε την καριέρα της αντί να της ανοίξει πόρτες.

«Με δυσκόλεψε αρκετά η ομορφιά μου. Ήμουν ένα γλυκό, συνεσταλμένο και όμορφο κοριτσάκι. Δεν μπορούσα να πείσω άνθρωπο ότι αυτό το κορίτσι θέλει τη φωνή του να την επενδύσει σε ένα πού όμορφο ρεπερτόριο,. Πέρασαν τουλάχιστον 10 χρόνια για να πείσω ανθρώπους και εταιρείες εκτός από τον δόλιο τον άνδρα μου που προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είμαι ποπ τραγουδίστρια ούτε μόνο ξανθιά μπουκλίτσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ