Λένα Δροσάκη: «Η μαμά μου είχε πει ότι “αν είσαι λεσβία πες το μου κι εγώ θα σε στηρίξω”» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε η Λένα Δροσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για το πώς ο ερχομός του γιου της άλλαξε τα πάντα, ενώ δήλωσε ευλογημένη για την επαγγελματική της πορεία.

Σαν παιδί δήλωσε πως δεν ήταν το κλασικό χαριτωμένο κοριτσάκι αλλά ένα αγοροκόριτσο ενώ θυμήθηκε την επική ατάκα που της είχε πει η μητέρα της.

«Η μαμά μου μού έλεγε ότι είμαι πριγκίπισσά της αλλά όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν “τι αγοράκι είναι αυτό;”, ήμουν αγοροκόριτσο».

«Κάποια στιγμή μου είπε η μαμά μου “αν είσαι λεσβία να μου το πεις εγώ θα σε στηρίξω”».

«Έχει αρχίσει και μιλάει, η πρώτη λέξη ήταν μπαμπάς. Χορεύουμε κάθε πρωί χορεύουμε το Mami της Φουρέιρα».

«Η πρώτη μέρα που τον άφησα στον παιδικό σταθμό εγώ έκλαιγα πολύ. Ήμουν απέξω και έκλαιγα».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ξεσπώντας κατά της αδιακρισίας που χαρακτηρίζει κατά κόρον τα μίντια σε τέτοιες στιγμές δημόσιων προσώπων.

«Στην αρχή ήταν λίγο… Η συνήθεια είναι μεγαλύτερο πράγμα. Μερικές φορές λένε ότι η συνήθεια είναι μεγαλύτερη κι από την αγάπη».

«Έχεις μία ανασφάλεια. Το πρώτο διάστημα είναι πού πατάω και πού βρίσκομαι. Προχωράς μπροστά με έναν στόχο να είναι καλά το παιδί».

«Ζούμε σε μία εποχή που έχουμε χάσει την ενσυναίσθηση. Έχεις χωρίσει και έρχομαι με το μικρόφωνο και σου λέω “πες μου”. Τι να σου πω; Δηλαδή, τι θέλεις να σου πω; Έμαθες ότι χώρισα γιατί μου το κάνεις αυτό;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ