Πέγκυ Ζήνα: Ο Γιώργος Λύρας, η εγκυμοσύνη και το… σταριλίκι

Η Πέγκυ Ζήνα μετρά 26 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο Λύρα.

Μιλώντας στο “Ενώπιος Ενωπίω” ανέφερε ότι “παντρεμένοι είμαστε από το 2007, το μυστικό για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος άνθρωπος να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.  Ο Γιώργος είναι πάντα πίσω από τις κάμερες”.

“Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι ότι ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από μένα, για μένα. Είναι και άντρας και πατέρας. Ένα παιδί που έχει χάσει τον μπαμπά του στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών και έζησα όλο αυτό, επειδή του είχα και μεγάλη αδυναμία. Είναι Γιώργος και κριός σαν τον μπαμπά μου. Είναι η ασφάλεια μου, η προστασία μου, ο έρωτας μετουσιώθηκε σε βαθιά αγάπη” πρόσθεσε.

Μιλώντας με συγκίνηση για την κόρη της τόνισε πως “είναι πολύ καλό παιδί και πήρε τα καλύτερα και από τους δύο μας. Την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα. Παρόλο που λατρεύω το τραγούδι δεν θεωρώ ότι ταιριάζω σε αυτό τον χώρο, έχω ταλαιπωρηθεί ψυχολογικά,  γιατί δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του αθέμιτου ανταγωνισμού”.

Πέγκυ Ζήνα: Δεν ξέρω αν έγινα σταρ ποτέ

“Νομίζω έχω κληρονομικό ταλέντο, το πήρα από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου, τραγουδούσαν και οι δύο υπέροχα. Στο ότι μπορώ να τραγουδήσω πολλά ύφη είναι ότι τα προσεγγίζω σαν ηθοποιός, σέβομαι το ύφος του συνθέτη. Προσέχω πάρα πολύ τις ερμηνείες μου και ακόμα κάνω μαθήματα, το πήρα από την Μαρινέλλα αυτό” αποκάλυψε.

“Παίρνω πολύ σπουδαίες συμβουλές, προσέχω σαν τα μάτια μου το ταλέντο που μου χάρισε ο Θεός. Δεν μπορώ να φωνάζω, ούτε εκδρομές μπορώ να πάω στα χιόνια. Όταν μιλούσα με τη Μαρινέλλα στο τηλέφωνο κάθε τρία λεπτά με μάλωνε. Γιατί φωνάζεις μου έλεγε, πιέζομαι” συμπλήρωσε.

“Σταρ δεν ξέρω αν έγινα ποτέ, αν με ρωτούσαν μικρή τι ήθελα να γίνω στο χώρο θα επέλεγα την ήρεμη δύναμη. Το σταρ εκτός από λαμπερό σημαίνει και μακρινό. Απλησίαστο. Δεν κατάφερα ποτέ να το υιοθετήσω αυτό” τόνισε η τραγουδίστρια.

Πώς ανακοίνωσε ο Μητροπάνος την εγκυμοσύνη της Πέγκυς Ζήνα

“Η συνεργασία μου με τον Μητροπάνο ήταν η κορυφαία στιγμή όλης μου της πορείας. Θα είναι για πάντα το βουνό μου. Έτσι τον αποκαλούσε ο Γιώργος. Ήταν ακλόνητος στις πεποιθήσεις του, παρείχε προστασία στους συνεργάτες του. Ήταν το τρίτο Κριάρι της ζωής μου” αποκάλυψε για την γνωριμία και τη συνεργασία τους.

“Ήταν γενναιόδωρος και ντόμπρος. Έδινε τόσο βάση στον στίχο. Το υιοθέτησα αυτό. Πριν τελειώσουμε τη δεύτερη σεζόν μας, εκείνος ήταν που ανακοίνωσε και την εγκυμοσύνη μου. Το ανακοίνωσε σε όλους, ενώ είχαμε πει πριν από τον τρίτο μήνα να μην το πούμε. Και είπε μην ακούς αυτά που λένε και το είπε. Μου χάρισε και αυτή τη στιγμή. Όταν έφυγε, άργησα πολύ να βρω τα πατήματα μου, ένιωθα ότι όλα είναι μάταια σε αυτό το χώρο” είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ