Όταν το Squid Game συνάντησε το… La Casa de Papel – Τι ετοιμάζει το Netflix – ΒΙΝΤΕΟ

Σε λίγα 24ωρα το “La Casa de Papel” φτάνει στο τέλος του, όμως το Netflix έχει προνοήσει για να το αντικαταστήσει πολύ σύντομα. Μάλιστα ετοιμάζει και να του δώσει και αύρα από τη σειρά-φαινόμενο “Squid Game”.

H δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε τη μεταφορά της παγκόσμιας επιτυχίας της “Τέλειας Ληστείας” σε κορεατική έκδοση.

 

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του Squid Game, Park Hae-soo, εμφανίστηκε σε βίντεο με μία μάσκα του Νταλί και αποκάλυψε ότι θα υποδυθεί τον «Berlin», που είχε ενσαρκώσει ο Pedro Alonso.

«Χαιρετώ τους φαν του Netflix σε όλο τον κόσμο. Στην κορεάτικη εκδοχή έχουμε επίσης μια ξεχωριστή μάσκα. Όταν θα κυκλοφορήσει, την επόμενη χρονιά, θα δώσω μια τέτοια στον Pedro» ανέφερε ο πρωταγωνιστής του Squid Game.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχουν δείξει την αγάπη τους για τη σειρά. Ελπίζω η κορεάτικη εκδοχή μας να λάβει επίσης την αγάπη και την υποστήριξή σας .Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω σε μια τόσο υπέροχη σειρά και πάνω από όλα, να υποδυθώ τον Berlin, αυτό τον καταπληκτικό χαρακτήρα» κατέληξε ο Park Hae-soo

Η κορεάτικη έκδοση του La Casa de Papel αναμένεται στο Netflix μέσα στο 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ