Squid Game: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς “φαινόμενο” του Netflix

To Squid Game επιστρέφει στις μικρές οθόνες μας καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς επιβίωσης του Netflix, Hwang Dong-hyuk, ετοιμάζεται η δεύτερη σεζόν.

“Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση, τόσο μεγάλη ζήτηση και τόσο μεγάλη αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Οπότε νιώθω ότι σχεδόν δεν μας αφήσατε άλλη επιλογή” είπε ο δημιουργός του Squid Game στο AP News, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο κόκκινο χαλί. “Αλλά θα σας πω ότι πράγματι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν” επεσήμανε ο Hwang Dong-hyuk ο οποίος πρόσθεσε ότι ήδη ο δεύτερος κύκλος της πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix είναι σε διαδικασία σχεδιασμού.

“Αυτήν τη στιγμή είναι στο μυαλό μου” σημείωσε.

 

Όπως είπε ακόμη “σας υπόσχομαι αυτό, ο Gi-hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι για τον κόσμο”.

Squid Game

Τον Οκτώβριο ο Hwang αποκάλυψε ότι “μία ενδεχόμενη δεύτερη σεζόν θα μπορούσε να επικεντρωθεί στον Front Man. Μία ιδέα είναι να είναι η ιστορία του Front Man” είχε πει ο Hwang στους The Times. Ο εν λόγω ήρωας  ήταν το αφεντικό που διηύθυνε το θανατηφόρο τουρνουά κατά την πρώτη σεζόν και διαφεύγει της σύλληψης.

Squid Game Front Man

Επίσης, ο Wi Ha-joon, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό Jun Ho, είχε αναφερθεί κι αυτός στην πιθανότητα ενός δεύτερου κύκλου.

“Ελπίζω να έρθει δεύτερη σεζόν, ο Jun Ho να επιστρέψει ζωντανός και η ιστορία με τον αδελφό του Jun Ho να έχει καλή κατάληξη” είχε πει ο Wi στο Sports Chosun. “Θέλω πραγματικά ο Jun Ho  να ζήσει. Αλλά πραγματικά δεν είναι κάτι που μπορεί να προβλεφθεί. Μόνο ο σκηνοθέτης ξέρει, αλλά θέλω να ζήσω και να εμφανιστώ στη δεύτερη σεζόν” είχε σημειώσει.

Squid Game Jun ho

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ