Ντέιβιντ Γκάντι: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου

Ο Ντέιβιντ Γκάντι, που θεωρείται ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο, αποκάλυψε ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Το 41χρονο μοντέλο που έκλεισε 20 χρόνια στο μόντελινγκ διαγράφοντας μια λαμπερή καριέρα, καλωσόρισε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη του, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Ντέιβιντ Γκάντι είναι σε σχέση με τη δικηγόρο Στέφανι Μεντόρος.

Ο σέξι Ντέιβιντ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή This Morning όπου μίλησε για την πατρότητα και την οικογενειακή ζωή.

“Είμαι σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες… και ο σκύλος θηλυκός είναι. Πλέον με αγνοούν όλοι στο σπίτι” είπε γελώντας.

 

Ο Ντέιβιντ Γκάντι κέρδισε σε διαγωνισμό αναζήτησης μοντέλων και έτσι ξεκίνησε η καριέρα του το 2001. Έγινε πασίγνωστος από το διαφημιστικό αρώματος των Dolce & Gabbana, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί του για πασαρέλα και διαφημιστικά.

Ντέιβιντ Γκάντι

Η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ τον ζήτησε προσωπικά για να πρωταγωνιστήσει μαζί της σε βιντεοκλίπ. Το καλογυμνασμένο και μυώδες κορμί του έκανε σχεδιαστές να αλλάξουν τα στάνταρ τους στην ανδρική μόδα και να αποφεύγουν τα πολύ λεπτά μοντέλα.

Έχει ευρεία φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση, ενώ γράφει στο βρετανικό GQ για αυτοκίνητα που είναι το πάθος του. Είναι σε σχέση με τη δικηγόρο Στέφανι Μεντόρος και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Ματίλντα τον Νοέμβριο του 2018. Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο και διάσημο μοντέλο της Βρετανίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ