Πέγκυ Ζήνα: Ο πρώτος δίσκος δεν ήταν επιλογή μου – Με “ξέπλυνε” ο Χρυσοβέργης

Η Πέγκυ Ζήνα στη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον πρώτο της δίσκο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “ο πρώτος δίσκος δεν ήταν επιλογή μου”.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μετά τον πρώτο μου δίσκο, που είχα πει ένα τραγούδι που δεν με αντιπροσώπευε σαν χαρακτήρα, με είχαν βάλει στην άκρη όλοι στο χώρο μου, η Ρούλα Κορομηλά ήρθε μαζί στο στούντιο του Αλέκου Χρυσοβέργη, ήταν ο συνθέτης που με “ξέπλυνε” από τον πρώτο μου δίσκο. Θα είμαι πάντα δίπλα της σαν άνθρωπος” είπε η Πέγκυ Ζήνα.

“Ο πρώτος μου δίσκος δεν ήταν επιλογή μου, απλά ήμουν 19 ετών και η εταιρεία που βρισκόμουν ανάλογα με την εμφάνιση μου και το νεαρό της ηλικίας μου, μου έδωσε ένα τραγούδι με σλόγκαν, το “Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”. Την πιο καλή κριτική την έκανε η  αξέχαστη Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, έλεγε κρίμα στο κοριτσάκι που την σύστησαν με λάθος τρόπο. Ήταν το πιο σωστό που διάβασα, γιατί εγώ ήμουν ένας άνθρωπος ευγενής, δεν μπορούσα να πω σε ανθρώπους που υπηρετούν χρόνια τη δισκογραφία ότι δεν έχετε σωστή άποψη για μένα, ούτε είχα κάποιους συνθέτες να με επιλέξουν όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης ή ο Αντώνης Βαρδής. Δεν είχα κάποια τέτοια πλάτη” περιέγραψε.

“Έκλαιγα στο στούντιο… ήθελα να πω όλα τα υπόλοιπα, όχι αυτό. Ίσως επικοινωνιακά να είχαν δίκιο, τότε ήταν της μόδας τα σλόγκαν. Εμένα όμως με ταλαιπώρησε πολύ, για πολλά χρόνια κανένας δεν μου έδινε τραγούδια, ακόμα και φίλοι μου. Με στάμπαρε πολύ” αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ