Όταν ο Μπεν Άφλεκ δάκρυσε για την Τζένιφερ Λόπεζ στο Παρίσι

Την απόλυτη ευτυχία φαίνεται ότι ζουν ο Μπεν Άφλεκ και η σύζυγος του Τζένιφερ Λόπεζ. Το ζευγάρι μετά το γάμο του απολαμβάνει το μήνα του μέλιτος του στο Παρίσι με τα φωτογραφικά καρέ να απαθανατίζουν τον έρωτα τους.

Το βράδυ της Κυριακής γιόρτασαν τα 53α γενέθλια της Λόπεζ στο γαλλικό εστιατόριο «La Girafe», όπου ο Άφλεκ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Για τα γενέθλια της αγαπημένης του, ο 49χρονος Άφλεκ είχε διοργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο  στο οποίο οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν να δακρύζει.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily mail, η Τζένιφερ έδωσε στον Άφλεκ μια τρυφερή αγκαλιά συγκινημένη που τον είδε να δακρύζει.

Ο μήνας του μέλιτος

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη επισφράγιση της αγάπης τους η Λατίνα τραγουδίστρια και ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκονται στο Παρίσι για ταξίδι του μέλιτος και απολαμβάνουν τα όσα βιώνουν μαζί.

Τα διεθνή Μέσα, που παρακολουθούν και καταγράφουν την κάθε κίνηση των δύο σταρ αναφέρουν ότι οι δυο τους πήγαν με τα παιδιά τους περιπάτους σε διάσημους δρόμους της πόλης ενώ δεν παρέλειψαν και την εξόρμηση στον Σηκουάνα με κατεύθυνση το Musée d’Orsay.

Μάλιστα, ο φακός τους κατέγραψε να μοιράζονται ρομαντικές στιγμές, μη δίνοντας σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύει το «Hollywood Pipeline», η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φαίνονται να κάθονται αγκαλιά σε ένα παγκάκι, όπου και ανταλλάζουν φιλιά.

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί», είπε πηγή στο People.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ