Πέθανε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γουόρνερ – Ήταν πρωταγωνιστής του «Τιτανικού»

Ο  βετεράνος Βρετανός ηθοποιός Ντέιβιντ Γουόρνερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως η «Προφητεία» και ο «Τιτανικός», πέθανε σε ηλικία 80 ετών από «ασθένεια που σχετίζεται με τον καρκίνο».

Ο Ντέιβιντ Γουόρνερ πέθανε την Κυριακή στο Denville Hall, σε έναν οίκο φροντίδας για όσους ασχολούνται με την βιομηχανία του θεάματος.

«Τους τελευταίους 18 μήνες αντιμετώπισε τη διάγνωσή του με χαρακτηριστική χάρη και αξιοπρέπεια», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωση που δόθηκε στο BBC και τόνισε: «θα λείψει πολύ από εμάς, την οικογένειά του και τους φίλους του και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικός άντρας, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά της εξαιρετικής δουλειάς έχει αγγίξει τις ζωές τόσων πολλών όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι».

Ο Γουόρνερ έγινε γνωστός για το ρόλο του ως βοηθός του Μπίλι Ζέιν, Spicer Lovejoy, στην ταινία Τιτανικός το 1997, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ. Οι θαυμαστές τον θυμούνται επίσης από την ταινία The Omen (1976) (H προφητεία), όπου υποδύθηκε τον φωτογράφο Κέιθ Τζένινγκς. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στην ταινία «Mary Poppins Returns».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ