Όλα όσα κάνει η Τζένιφερ Άνιστον για να δείχνει νέα – Από το μπότοξ μέχρι τη δίαιτα 16:8

Η Τζένιφερ Άνιστον εθεάθη να βγαίνει από το γραφείο ενός πλαστικού χειρουργού με τη φίλη Σάντρα Μπούλοκ στο Κονέκτικατ την Τετάρτη (27/3). Το κέντρο The Retreat At Split Rock ειδικεύεται σε λίφτινγκ προσώπου και επεμβάσεις μύτης, αν και προσφέρει επίσης μπότοξ και άλλα ενέσιμα, όπως το Kybella.

Jennifer Aniston: Οι τέσσερις κανόνες της για να διατηρεί την εντυπωσιακή φόρμα της στα 54 της

Δεν είναι γνωστό γιατί οι δύο σταρ του Χόλιγουντ ήταν εκεί, αλλά τράβηξε την προσοχή των ΜΜΕ για το πώς συνεχίζει να φαίνεται τόσο νέα.

Η Dailymail έκανε μια αναδρομή σε όσα είπε η ηθοποιός των Friends, 55 ετών σήμερα, πως κάνει σχετικά με τη διατήρηση της νεότητας. Ενώ έχει παραδεχτεί ότι έκανε μπότοξ στο παρελθόν, είπε ότι δεν ήταν για εκείνη. Αντίθετα, κάνει ενέσεις πεπτιδίων.

Jennifer Aniston: Ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς της

Και για δεκαετίες αρνείται ότι έκανε επέμβαση στη μύτη. Το 2007 η Aniston μοιράστηκε με το People ότι έκανε ρινοπλαστική για παρεκτροπή του διαφράγματος για να μην αλλάξει το σχήμα της μύτης της. «Το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ… Όσο για όλες τις άλλες φήμες, όσο βαρετές κι αν ακούγονται, εξακολουθεί να είναι η δική μου μύτη».

Η σταρ έχει επίσης μια έντονη καθημερινή ρουτίνα προπόνησης και κάνει διαλειμματική νηστεία, που ονομάζεται επίσης δίαιτα 16:8. 

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάνω πολλές ενέσεις (μπότοξ), αλλά δεν το κάνω»

Το The Retreat At Split Rock που βρίσκεται στο Greenwich, ειδικεύεται σε εξειδικευμένες ανυψώσεις άνω και κάτω προσώπου, που κοστίζουν περίπου 50.000 $ έως 100.000 $ η κάθε μία, καθώς και ανόρθωση φρυδιών και ματιών που κυμαίνεται γύρω στα 30.000 $.

«Είναι μια ιδιωτική πλήρως διαπιστευμένη χειρουργική εγκατάσταση», σημειώνει ο  ιστότοπος. Άνιστον και Μπούλοκ εθεάθησαν συγκεκριμένα να βγαίνουν από το γραφείο του Dr Neil A Gordon, ο οποίος επιβλέπει την πλαστική και επανορθωτική χειρουργική προσώπου.

 Η ειδικότητά του είναι η «αναζωογόνηση προσώπου και η ρινοπλαστική», σύμφωνα με το site του, αλλά προσφέρονται και ενέσιμα, όπως Botox και Kybella. Ένα πλήρες Botox μπορεί να κοστίσει περίπου 3.000 δολάρια ενώ το Kybella είναι πιο ακριβό στα 6.000 δολάρια.

Άνιστον
Φωτογραφία: Instagram/Jennifer Aniston

Το 2015, η Τζένιφερ Άνιστον είπε ότι δεν ήταν λάτρης των ενέσεων. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάνω πολλές ενέσεις (μπότοξ), αλλά δεν το κάνω», εξήγησε η ηθοποιός. «Δεν λέω ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά βλέπω πως είναι ολισθηρή.  Όλα αυτά τα καλλυντικά μου φαίνονται γελοία», είπε στο Yahoo Beauty.

Πέρυσι, ο αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ξανά για το πώς διατηρεί την εντυπωσιακή της εμφάνιση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Wall Street Journal. Είπε ότι δοκίμασε μια περιποίηση προσώπου από σπέρμα σολομού, αν και ομολογουμένως δεν είναι σίγουρη αν έκανε κάτι για το δέρμα της. 

Η Άνιστον αποκάλυψε τότε ότι της άρεσαν οι ενέσεις πεπτιδίων. Τα πεπτίδια είναι σειρές μορίων που ονομάζονται αμινοξέα, τα οποία είναι τα «δομικά στοιχεία» των πρωτεϊνών. Τα πεπτίδια είναι βασικά μικρές πρωτεΐνες που έχουν μήκος περίπου 2-100 αμινοξέα. Τα συμπληρώματα πεπτιδίων μπορεί να έχουν οφέλη κατά της γήρανσης, της μυϊκής ανάπτυξης και της απώλειας λίπους, σύμφωνα με το WebMD.

Άνιστον
Στα 55α γενέθλιά της, η σταρ μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία από τα νιάτα της – Φωτογραφία: Instagram/Jennifer Aniston

Πέρυσι η Τζένιφερ Άνιστον τόνισε ότι λατρεύει μια ημέρα με διατροφικές ατασθαλίες «cheat day» και θα πιει ένα dirty μαρτίνι όταν την πιάσει η διάθεση. Ορκίζεται στον υγιεινό και ολιστικό τρόπο ζωής και ακολουθεί μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, χαμηλούς υδατάνθρακες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Η 55χρονη ηθοποιός, το συνδυάζει με ένα πρόγραμμα προπόνησης πέντε ημερών την εβδομάδα που είναι έντονη cardio γυμναστική, ενώ παρακολουθεί επίσης μαθήματα Pvolve διάρκειας 10 έως 20 λεπτών.

Το Pvolve είναι μια επιστημονική μέθοδος προπόνησης που συνδυάζει τη λειτουργική φυσική κατάσταση χαμηλής πρόσκρουσης με εξοπλισμό που βασίζεται στην αντίσταση. Έτσι μένει στα 53 κιλά, ενώ έχει ύψος 1.54. Ωστόσο, η Άνιστον θα ανταμείψει τον εαυτό της με cheat days όταν θέλει να απολαύσει τα αγαπημένα της φαγητά και ποτά.

Το κοκτέιλ επιλογής της είναι το μαρτίνι, το οποίο φτιάχνεται με τζιν και βερμούτ και γαρνίρεται με ελιά ή λεμόνι.

«Η Τζένιφερ νιώθει καλά που γερνάει»

Μια πηγή είπε στο περιοδικό Us Weekly: «Τα γεύματα της Jen είναι πλούσια σε πρωτεΐνες με υγιεινή ποσότητα υδατανθράκων, και επίσης λατρεύει τις λιχουδιές και τις cheat days. Αν θέλει να απολαύσει ένα βρώμικο μαρτίνι ή τεκίλα, θα το κάνει χωρίς όριο. Δεν είναι κάτι σπουδαίο».

Όσον αφορά τη χαλάρωση, η σταρ του The Morning Show κανει διαλογισμό και φροντίζει να παίρνει άφθονο καθαρό αέρα στη φύση με τα κατοικίδια σκυλιά της.

Η πηγή πρόσθεσε: «Διαλογίζεται και λατρεύει τις πεζοπορίες με τα σκυλιά της». Η Jen λέγεται ότι δεν ανησυχεί για τη γήρανση και δεν ενδιαφέρεται για τις αισθητικές επεμβάσεις και θέλει να επικεντρωθεί στο να είναι «υγιής και ευτυχισμένη», καθώς συνεχίζει να μεγαλώνει ως γυναίκα.

Η πηγή τόνισε: «Η Τζένιφερ νιώθει καλά που γερνάει. Για εκείνη, είναι σημαντικό να είναι υγιής και ευτυχισμένη όσο μπορεί».

Άνιστον
Φωτογραφία: Instagram/Jennifer Aniston

Το κοπλιμέντο που δεν της αρέσει

Αυτό έρχεται αφού είπε ότι υπάρχει ένα κοπλιμέντο που δεν της αρέσει. Αποδεικνύεται ότι περιφρονεί την παρατήρηση: «Φαίνεσαι καλή για την ηλικία σου». Είπε ότι η φράση την τρελαίνει και θέλει να ακούει το απλό: «Φαίνεσαι υπέροχη – τελεία».

Ανέφερε στη βρετανική Vogue : «Βγάζω καντήλες… Δεν το αντέχω. Αυτή είναι μια συνήθεια της κοινωνίας ότι έχουμε αυτούς τους δείκτες όπως, “Λοιπόν, είσαι σε αυτό το στάδιο, άρα για την ηλικία σου…”. Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει. Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι στα 20 μου. Νιώθω καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Όλα είναι 100% καλύτερα».

«Παρατήρησα μεγάλη διαφορά χωρίς στερεά τροφή για 16 ώρες»

Παραδέχτηκε ότι κρατά υπό έλεγχο τη διατροφή της ξεκινώντας τη μέρα της με ζεστό νερό με λεμόνι και επίσης παρακολουθεί μαθήματα αναρρίχησης. Αλλά το καλύτερο μέρος της ημέρας της είναι ο χρόνος που αφιερώνει για διαλογισμό.

Στην ενότητα με τίτλο Curbs Cravings: Breakfast With A Twist, η ξανθιά καλλονή επεσήμανε: «Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μου άρεσε να μαγειρεύω. Όταν ξυπνάω πίνω ζεστό νερό με λεμόνι, μετά ένα σέικ ή αβοκάντο και αυγά. Βρήκα τρόπους να φτιάχνω αυγά με κάθε τρόπο».

Η πρώην σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Μπραντ Πιτ μοιράστηκε στη συνέχεια: «Αλλά κάνω και πλιγούρι βρώμης με ένα ασπράδι αβγού. Κάντε το αμέσως πριν τελειώσει το μαγείρεμα το πλιγούρι – δίνει επιπλέον πρωτεΐνη και αυτή την αφράτη υφή που είναι νόστιμη».

Σε μια συνέντευξη στους Radio Times, η Τζένιφερ αποκάλυψε ότι η διαλειμματική νηστεία (IF) έχει αλλάξει τη ζωή της. Ασκεί μια εκδοχή του IF που ονομάζεται δίαιτα 16:8.

«Κάνω διαλειμματική νηστεία, οπότε δεν έχω φαγητό το πρωί. Παρατήρησα μεγάλη διαφορά χωρίς στερεά τροφή για 16 ώρες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ