Jennifer Aniston: Οι τέσσερις κανόνες της για να διατηρεί την εντυπωσιακή φόρμα της στα 54 της

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τα τέσσερα απλά μυστικά της για να παραμένει σε τόσο εντυπωσιακή φόρμα στα 54 της χρόνια, καθώς η σταρ διατηρεί μία από τις πιο καλλίγραμμες και καλογυμνασμένες σιλουέτες.

Σε συνέντευξή της στο 23ο τεύχος του CR Fashion Book, η Aniston ανέφερε τους τέσσερις κορυφαίους και απαράβατους κανόνες που ακολουθεί.

“Πίνω πολύ νερό, κινούμαι καθημερινά, προσπαθώ να τρώω ολόφρεσκες, φρέσκες τροφές και κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ” είπε αρχικά και πρόσθεσε: “Αυτό το τελευταίο είναι πρόκληση για μένα, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Το νιώθω όταν δεν ξεκουράζομαι αρκετά. Εκτός από όλα αυτά, προσπαθώ να προσέχω πολύ τι αφήνω να μπει στο μυαλό μου“.

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι παρακολουθεί και λιγότερες ειδήσεις: «Ο κόσμος μας περνάει πραγματικά κάποιες προκλήσεις και ξέρω ότι όλοι μας νοιαζόμαστε πολύ, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να σβήνουμε το θόρυβο».

Όσον αφορά στις προπονήσεις της, χρησιμοποιεί το Pvolve. «Το λατρεύω τόσο πολύ! Το Pvolve είναι μια μοναδική προσέγγιση στη γυμναστική, την οποία είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με άλλους. Φεύγω από κάθε προπόνηση νιώθοντας γεμάτη ενέργεια και δύναμη, αλλά όχι διαλυμένη», δήλωσε η σταρ.

Οι προπονήσεις είναι λιγότερο αγχωτικές, πρόσθεσε η Aniston. «Έχω κίνητρο να γυμναστώ με τρόπο που δεν είχα εδώ και χρόνια».

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ