Τζένιφερ Άνιστον: Η ατάκα της στα ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards

Βίντεο με την Τζένιφερ Άνιστον να μιλά ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards 2024, όπου και έδωσε το παρών, προβλήθηκε ) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σατσίδης, που εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική, βρέθηκε στην τελετή βράβευσης των Critics Choice Awards, προκειμένου να καλύψει το λαμπερό γεγονός.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην οποία και διατηρεί στήλη που παρουσιάζει τα νέα του Χόλιγουντ, ότι θέλοντας να τραβήξει την προσοχή της Τζένιφερ Άνιστον, φώναξε το όνομά της και την ρώτησε στα ελληνικά τι κάνει.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο η Τζένιφερ Άνιστον ακούγοντας τον δημοσιογράφο, γύρισε προς το μέρος του και χαμογελώντας του απάντησε, επίσης στα ελληνικά, «Καλά, εσύ;».

Η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για την ελληνική καταγωγή της. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας. Έγινε 81 και ίσα που έχει μια ρυτίδα. Και ούτε η γιαγιά μου είχε, που ήταν 95 ετών όταν πέθανε. Μιλάω λίγα ελληνικά. Το όνομα μου στο διαβατήριο όμως γράφει Aniston. Έζησα στην Ελλάδα για έναν χρόνο όταν ήμουν 5 ετών. Ο μπαμπάς μου εκείνη την περίοδο, που η υποκριτική δεν του απέφερε χρήματα, φοιτούσε στην ιατρική σχολή. Μείναμε στην Αθήνα για έξι μήνες και μετά μετακομίσαμε στην Κρήτη. Η οικογένεια μου έχει εκεί μια καταπληκτική φάρμα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή μου. Ο πατέρας μου παρά την ηλικία του είναι ακόμα ενεργός. Τον αγαπώ τόσο πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ