Jennifer Aniston: Ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς της

“Τα πιο σημαντικά κομμάτια της wellness ρουτίνας μου είναι ο ύπνος, ο διαλογισμός, η ενυδάτωση και η σωστή διατροφή” δήλωσε η Jennifer Aniston στην Laura Brown και το Instyle US.

“Το 2014 ο γιατρός μου πρότεινε να αρχίσω να ενσωματώνω το κολλαγόνο στην διατροφή μου. Μετά από δύο μήνες παρατήρησα ότι οι προπονήσεις μου ήταν ευκολότερες και ότι ο ύπνος και η αντοχή μου είχαν βελτιωθεί, συν το ότι είχα απίστευτη ενέργεια κατά την διάρκεια της μέρας”, είπε η Jennifer Aniston, η οποία και συνεργάζεται πλέον ως creative officer, με γνωστή εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής.

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε τη συνταγή για το πρωινό της ρόφημα, με ένα σύντομο βιντεάκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: πρόκειται για ένα παγωμένο smoothie με γάλα αμυγδάλου, μπανάνα, κεράσια, stevia και φυσικά δύο scoop πρωτεΐνης με γεύση σοκολάτα, εμπλουτισμένη με κολλαγόνο και πεπτίδια. Πολλές φορές, χρησιμοποιεί εναλλακτικά υλικά όπως το σπανάκι, το αμυγδαλοβούτυρο και την σκόνη Matcha.

“Το φωτεινό σημείο της πανδημίας είναι ότι μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε μια ολική συναισθηματική, πνευματική και σωματική επαναφορά και μας έκανε ευγνώμονες για ότι έχουμε” συμπλήρωσε, μιας και τον τελευταίο χρόνο η όλη νοοτροπία του wellness έχει γίνει προτεραιότητα για τη διάσημη ηθοποιό.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ