Η Jennifer Aniston δεν θα παρευρεθεί στην τελετή των βραβείων Emmy λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Jimmy Kimmel ήταν η Jennifer Aniston, η οποία αποκάλυψε ότι δεν θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy, που θα γίνει σε τέσσερις ημέρες.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι σε περίπτωση που κερδίσει η δική της υποψηφιότητα, θα είναι εκεί ο σκηνοθέτης Ben Winston για να παραλάβει το βραβείο για λογαριασμό της.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η 52χρονη δημοφιλής ηθοποιός δεν θέλει να διακινδυνέψει, βλέποντας ότι η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού είναι δύο φορές πιο μεταδοτική και οδηγεί δύο φορές σε περισσότερες εισαγωγές σε νοσοκομείο, σύμφωνα με μία νέα βρετανική έρευνα.

Εξήγησε στον Jimmy Kimmel ότι από την αρχή της πανδημίας έχει μείνει πολύ μέσα στο σπίτι και έχει μόνον μία φούσκα από λίγους έμπιστους φίλους με τους οποίους συναντιέται.

Jennifer Aniston

Η Jennifer έλαβε αυτή την απόφαση παρόλο που η Ακαδημία Τηλεόρασης που διοργανώνει και απονέμει τα βραβεία Emmy, έχει προβλέψει να κάνει την τελετή σε ανοιχτό χώρο στο κέντρο του Λος Άντζελες, να έχει περιορίσει τον αριθμό των καλεσμένων μόνο σε 600 και να ζητάει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρόσφατο αρνητικό τεστ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ