Οι συμβουλές του Καρλ στην Μέρκελ

Οι συμβουλές του Καρλ στην Μέρκελ

Αν υπήρχε fashion police, ο Καρλ Λάγκερφελντ θα την είχε σίγουρα στείλει να “συλλάβει” την γκαρνταρόμπα της Άνγκελα Μέρκελ. Ο κορυφαίος σχεδιαστής είναι απολύτως απογοητευμένος από την εμφάνιση της γερμανίδας καγκελαρίου.

Ο αποκαλούμενος “Κάιζερ της μόδας” επέκρινε τις ενδυματολογικές επιλογές της και προσφέρθηκε να δώσει τις στιλιστικές συμβουλές συμβουλές του, εν όψει μάλιστα των εκλογών του ερχόμενου μήνα.

“Η κυρία Μέρκελ πρέπει να κάνει παραγγελία στα ρούχα της, ώστε να ράβονται αποκλειστικά για εκείνη και τα χαρακτηριστικά του σώματός της” δήλωσε στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό “Focus” ο διάσημος σχεδιαστής, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια ζει στο Παρίσι και εργάζεται εκεί ως σχεδιαστής του οίκου Chanel και του οίκου Fendi. Ο Λάγκερφελντ, αν και παραδέχτηκε πως μάλλον δεν θα εισακουστεί, καθώς ξέρει ότι στη Μέρκελ δεν αρέσει να δέχεται στιλιστικές συμβουλές, κατέθεσε την άποψή του αναφορικά με τα σφάλματα της καγκελαρίου ή εκείνων που ίσως την ντύνουν.

 

 

“Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Βερολίνο, η Άνγκελα Μέρκελ φόρεσε δυστυχώς ένα παντελόνι πολύ φαρδύ για τις διαστάσεις της, με στιλ που δεν την κολάκευε, ενώ της ήταν και πολύ μακρύ” σημείωσε ο κορυφαίος σχεδιαστής.

Πηγή: Espresso

Exit mobile version