Οι stars που γιορτάζουν για πρώτη φορά την Ημέρα του Πατέρα

Σήμερα είναι η ημέρα τους. Τιμούμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου και επειδή και οι stars… έχουν ψυχή, αγαπημένοι μας καλλιτέχνες μπήκαν στην dad list και γιορτάζουν φέτος για πρώτη φορά την Ημέρα του Πατέρα με τις όμορφες οικογένειές τους. Για να θυμηθούμε μερικούς.

Ο Ed Sheeran έγινε μπαμπάς τον Σεπτέμβριο του 2020. Ο τραγουδιστής με την σύζυγό του Cherry Seaborn καλωσόρισαν στο κόσμο το κοριτσάκι τους, τη Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Η ανάρτησή του στο instagram για την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος περιελάμβανε μια φωτογραφία με… καλτσάκια.

Στο κλαμπ των νέων μπαμπάδων από το περασμένο καλοκαίρι και ο τραγουδιστής Joe Jonas με την star του «Game of Thrones» Sophie Turner που γιορτάζει την πρώτη του Father’s Day με την κόρη τους Willa. Η σειρά-φαινόμενο έχει ακόμη ένα νέο μέλος καθώς ο Kit Harington με την σύζυγό του, και πρώην συμπρωταγωνίστριά του Rose Leslie, έφεραν στο κόσμο το αγοράκι τους.

Χάρη στην μικρή Khai, ο Zayn Malik έχει και αυτός στην αγκαλιά του τον σημαντικότερο λόγο για να γιορτάζει αυτή τη χρονιά, συντροφιά φυσικά με την αγαπημένη του Gigi Hadid.

Ο Jason Derulo έγινε χαρούμενος μπαμπάς το 2021 αφού με τη φίλη του, μοντέλο Jena Frumes, έχουν πλέον στην ζωή τους τον Jason King Derulo. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής δεν διστάζει να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες αγκαλιά με τον γιό του.

Ο Dave McCary και η οσκαρική Emma Stone καλωσόρισαν κρυφά το κοριτσάκι τους φέτος, καθιστώντας αυτή την Ημέρα του Πατέρα την πρώτη για τον κωμικό, σκηνοθέτη και πρώην συγγραφέα του «Saturday Night Live». Σε νέο Hollywood dad edition και ο Garrett Hedlund, που με την Emma Roberts υποδέχτηκαν φέτος τον γιο τους Rhodes.

Για την ιστορία ο πρώτος εορτασμός έλαβε χώρα στο Fairmont της Δυτικής Βιρτζίνιας των Ηνωμένων Πολιτειών στις 5 Ιουλίου 1908. Διοργανώθηκε από την Grace Golden Clayton, προς τιμήν των 210 νεκρών πατέρων που έχασαν τη ζωή τους σε ορυχείο στην αποκαλούμενη “Τραγωδία του Monongah”, μερικούς μήνες πριν στο Monongah της Δυτικής Βιρτζίνιας, τον Δεκέμβριο του 1907.Πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ