Οι πιο δραματικές μεταμορφώσεις διασημοτήτων του 2023

Η Kourtney Kardashian έγινε ξανθιά και η Megan Fox έγινε κοκκινομάλλα, ενώ η Hailey Bieber δοκίμασε ένα κούρεμα bob. Και αυτές ήταν μόνο μερικές από τις εκπληκτικές μεταμορφώσεις της φετινής χρονιάς.

Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε έναν χρόνο, απλώς ρίξτε μια ματιά σε όλα τα αστέρια που έκαναν το ντεμπούτο τους με μεγάλες αλλαγές στο χτένισμά τους, τους τελευταίους 12 μήνες, επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην αλλάζετε περιστασιακά το signature style σας. Ενώ η Kourtney Kardashian και η Kate Beckinsale επέλεξαν να γίνουν ξανθιές, η Megan Fox και η Dua Lipa ήταν έτοιμες να βάψουν την πόλη κόκκινη βάφοντας τις τούφες τους σε μια φλογερή απόχρωση.

Επιπλέον, η Hayden Panettiere επέλεξε την ροζ απόχρωση, προσθέτοντας αργότερα πράσινο στα μαλλιά της για ένα χτένισμα με θέμα το καρπούζι και η Helen Mirren έδειξε ένα έντονο μπλε χτένισμα.

Εκτός από τις χρωματικές αλλαγές, οι σταρ παρουσίασαν επίσης νέα κουρέματα, με τη Hailey Bieber και τη Zendaya να κάνουν το ντεμπούτο τους αμβλύ κούρεμα που έκαναν αμέσως τους θαυμαστές τους να κλείσουν ραντεβού στα κομμωτήριά τους και τη Lupita Nyong’o και τον Brian Austin Green να ξυρίζουν τα κεφάλια τους.

Και οι δραματικές μεταμορφώσεις δεν περιορίστηκαν μόνο στην περιποίηση των διασήμων, καθώς οι αστέρες του HGTV, Tarek El Moussa και Ben Napier, αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα των αντίστοιχων αναθεωρήσεων του προγράμματος γυμναστικής τους, ενώ ο YouTuber MrBeast μοιράστηκε επίσης το ταξίδι του για απώλεια βάρους. Και ο Kit Connor του Heartstopper έκανε, λοιπόν, τις καρδιές του να χτυπούν όταν μοιράστηκε φωτογραφίες από τις συνεδρίες του στο γυμναστήριο.

Έτσι, προτού υποδεχθούμε το 2024 και όλες οι νέες εμφανίσεις που θα μας επιφυλλάσσει, ανατρέχουμε στις πιο εκπληκτικές μεταμορφώσεις διασημοτήτων της χρονιάς:

Zendaya

Με αυτη την αλλαγή η Zendaya απέτισε φόρο τιμής στους Friends. Η σταρ του Dune έδειξε ένα νέο «do» στο Instagram Story της, αφού ανανεώθηκε λίγο τον Αύγουστο, κάνοντας ένα πιο κοντό πολυεπίπεδο κούρεμα παρόμοιο με αυτό που έκανε διάσημη η Jennifer Aniston ως Rachel Green στην εμβληματική κωμική σειρά του NBC.

Μπράιαν Όστιν Γκριν

Μηδενικές γνώμες ήταν απαραίτητες αφού ο σταρ ξύρισε το κεφάλι του για έναν επερχόμενο ρόλο.

Ο Γκριν μπήκε στο Instagram για να αποκαλύψει τη νέα του εμφάνιση τον Αύγουστο, γράφοντας στη λεζάντα “Φρέσκο κούρεμα. Σκέφτηκα να το μοιραστώ”.

Ο σταρ του Beverly Hills, 90210 συνέχισε να μοιράζεται ότι το buzzcut ήταν “για δουλειά”, αναφέροντας προηγούμενα σχόλια που έκαναν κριτική στη μεταμόρφωσή του, εξηγώντας, “αφού οι άνθρωποι φαίνεται να θέλουν να πουν τη γνώμη τους γι’ αυτό”.

Kate Beckinsale


Η Beckinsale ήταν έτοιμη να ανακαλύψει εάν οι ξανθιές διασκεδάζουν περισσότερο όταν άφησε τις μελαχρινή της κοτσίδες για ένα δραματικό ανοιχτόχρωμο bob χτένισμα, αποκαλύπτοντας τη μεταμόρφωσή της τον Δεκέμβριο.

Χέιλι Μπίμπερ


Η ιδρυτής του Rhode Skin αποχαιρέτησε το χαρακτηριστικό στιλ της με τρέσες μέχρι το στήθος και αποκάλυψε ένα δραματικό κούρεμα bob.

Παρουσίασε τη νέα της τολμηρή εμφάνισή της σε ένα TikTok στις 21 Ιανουαρίου, γράφοντας με αναιδή λεζάντα στο βίντεό της, “Ωχ”. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η Bieber έδειξε άλλη μια σημαντική αλλαγή στο «do» της, αποκαλύπτοντας ότι είχε ανοίξει το χρώμα. Ο κομμωτής των διάσημων Ματ Ρεζ ήταν υπεύθυνος για τα ξανθά μαλλιά της, τα οποία περιέγραψε ως «honey vibes» στο Instagram του.

Hayden Panettiere


Η Panettiere μπήκε στο Instagram τον Σεπτέμβριο για να κάνει την αποκάλυψη του νέου look με ένα παιχνιδιάρικο, ροζ χρώμα και ελαφρώς πιο κοντό χτένισμα.

“Τα ροζ μαλλιά δεν τα νοιάζει!” η ηθοποιός του Scream έγραψε στη λεζάντα στο στιγμιότυπο. Αλλά δεν είχε τελειώσει ακόμα την αλλαγή της εμφάνισής της, καθώς αποκάλυψε μια ακόμη μεταμόρφωση, προσθέτοντας πράσινες ρίζες που αναμειγνύονταν με τα λαμπερά ροζ της μαλλιά.

Έλεν Μίρεν


Η Μίρεν έκλεψε την παράσταση στην τελετή έναρξης και την προβολή της Jeanne du Barry στο Φεστιβάλ Καννών 2023 τον Μάιο, όταν βγήκε με λαμπερά μπλε μαλλιά.

Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ


Αφού έδειξε τη νέα της κόκκινη απόχρωση και τις αφέλειες τον Αύγουστο, η σταρ της σειράς 9-1-1 ανυπομονούσε να κάνει το ρεκόρ για την εμφάνισή της όταν κάποιοι σχολίασαν πώς ήταν διαφορετικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Hewitt αντιμετώπισε τις εικασίες ότι είχε κάνει αισθητικές επεμβάσεις κάνοντας χρήση στα Instagram Stories για να μοιραστεί πολλές φωτογραφίες της χρησιμοποιώντας φίλτρα που άλλαξαν εξαιρετικά το πρόσωπό της.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι είπαν ότι φαίνομαι διαφορετική», έγραψε ευθαρσώς στη λεζάντα της ανάρτησης. “Φαίνομαι ίδια όπως πάντα. Δεν θα μπορούσα να φαίνομαι πιο φυσική…Τα φίλτρα δεν σε αλλάζουν τόσο πολύ.”

Λουπίτα Νιόνγκο


Η βραβευμένη με Όσκαρ έδειξε το ξυρισμένο της κεφάλι με μια εκπληκτική selfie τον Μάιο, με τη σταρ του Μαύρου Πάνθηρα να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης, “Ευτυχισμένη χωρίς μαλλιά!”.

Μέγκαν Φοξ


Κυρία στα κόκκινα.Η σταρ των Transformers έκανε μια δραστική αλλαγή στυλ τον Σεπτέμβριο, αποκαλύπτοντας ένα ζωηρό κόκκινο χρώμα μαλλιών και ένα αμβλύ μπομπ.

Ενώ η Fox έχει αλλάξει ξανά τα μαλλιά της σε καστανόξανθα, το πήγε στο επόμενο επίπεδο με μια εξαιρετικά φωτεινή και τολμηρή απόχρωση του βυσσινί. Όσο για το τι ενέπνευσε το νέο look της ηθοποιού του Jennifer’s Body;

“Θέλαμε κάτι σημαντικό που να πέφτει το σαγόνι για τη Μέγκαν”, είπε ο κομμωτής της Δημήτρης Γιαννέτος στο E! News. «Ακριβώς όπως η φλογερή της προσωπικότητα, αυτή η εμφάνιση είναι τόσο τολμηρή».

Ο Γιαννέτος αποκάλυψε ότι η Fox ήθελε επίσης να αλλάξει το στυλ της ενόψει της φθινοπωρινής σεζόν.

«Η Μέγκαν ήταν έτοιμη για μια τολμηρή αλλαγή», πρόσθεσε, «και τώρα φαινόταν η τέλεια στιγμή, ειδικά αφού οι κόκκινες αποχρώσεις είναι στην τάση για το φθινόπωρο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ