Οι διακοπές του Χάρι και της Μέγκαν στο Βανκούβερ – Πώς περνούν μακριά από τα Ανάκτορα -ΦΩΤΟ

Τα πρώτα Χριστούγεννά τους με τον γιο τους Άρτσι πέρασαν μακριά από το Σάντρινγκχαμ ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, που επέλεξαν τον Καναδά και το Βανκούβερ για να περάσουν ήσυχα τις έξι εβδομάδες του διαλείμματός τους από τις πριγκιπικές υποχρεώσεις τους.

Το ζευγάρι επέλεξε πολυτελές καταφύγιο στο Βανκούβερ όπου το επισκέφθηκε και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, ενώ η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια πέρασε τη μέρα με τη βασίλισσα στο Σάντρινγκχαμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξαν το Χορθ Χιλ Ρέτζιοναλ Παρκ στη Νήσο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας, δυτικής επαρχίας του Καναδά. Μάλιστα, κάτοικοι είδαν το ζευγάρι να απολαμβάνει το τζόγκιν του σε γειτονική πόλη, όπως μετέδωσε η “Vancouver Sun”.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι και ο Άρτσι θα περνούσαν τις διακοπές τους στον Καναδά. Από τότε έχουν θεαθεί αρκετές φορές να περιηγούνται στη Νήσο Βανκούβερ ενώ μαζί τους βρίσκονται άνδρες της ασφάλειάς τους.

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου είπε ότι έχει δει αρκετές φορές το ζευγάρι ενώ αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της απέρριψε την κράτησή τους λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έπρεπε να επιβάλουν στο εστιατόριο.

Η Νήσος Βανκούβερ είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για τους διάσημους, με τη σταρ του Sex and the City Κιμ Κατράλ, την τραγουδίστρια Νέλι Φουρτάδο και τον μπασκετμπολίστα Στιβ Νας να έχουν περιουσία εκεί. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν επισκεφθεί το Βανκούβερ ως τελευταίο σταθμό της περιοδείας τους στον Καναδά το 2016.

Η Μέγκαν έχει ιδιαίτερο δεσμό με τον Καναδά αφού ζούσε στο Τορόντο όταν συμμετείχε στη σειρά “Suits”. Εκεί είχαν θεαθεί μαζί με τον Χάρι στην αρχή της σχέσης τους οπότε ο Καναδάς σημαίνει πολλά για τους δυο τους και τη σχέση τους.

Σε ανακοίνωσή τους τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν ότι η επιλογή της τοποθεσίας αντανακλά τη σημασία της χώρας της Κοινοπολιτείας και για τους δύο. Ο Δούκας του Σάσεξ είναι τακτικός επισκέπτης του Καναδά εδώ και πολλά χρόνια και επίσης υπήρξε το σπίτι της Δούκισσας για εφτά χρόνια προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Απολαμβάνουν να μοιράζονται τη ζεστασιά των Καναδών και την ομορφιά του τοπίου με τον μικρό γιο τους”.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό με ανάρτησή του στο twitter καλωσόρισε το ζευγάρι στη χώρα του.

Αν και επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες των εορτών μόνοι τους, φέρεται άλλα μέλη της βασιλικής; οικογένειας να τους πρότειναν να επιστρέψουν σύντομα λόγω της περιπέτειας υγείας του πρίγκιπα Φίλιππου.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ