“Κλάδος ελαίας” της βασίλισσας Ελισάβετ στη Μέγκαν Μαρκλ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί από το γραφείο της να έλειπε η φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ βρήκε τον τρόπο να τιμήσει τον εγγονό της και τη σύζυγό του.

Όλοι παρατήρησαν την “εξαφάνιση” της φωτογραφίας του πριγκιπικού ζεύγους από το γραφείο της βασίλισσας κατά τη μετάδοση του χριστουγεννιάτικου μηνύματός της από το Παλάτι του Ουίνδσορ, εφέτος. Μια φωτογραφία που πέρυσι κοσμούσε το τραπέζι στο σαλόνι της βασίλισσας.

Ωστόσο, παρά τα όσα ειπώθηκαν για το νέο βασιλικό δράμα και τους απόκληρους γαλαζοαίματος, η βασίλισσα δεν ξέχασε τον -για πολλούς αγαπημένο- εγγονό της και τη σύζυγό του. Στη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου μηνύματός της και κάνοντας ανασκόπηση της χρονιάς, αναφέρθηκε στη γέννηση του όγδοου δισέγγονού της και τη χαρά που της προσέφερε αυτό. Τη στιγμή εκείνη από τις οθόνες των τηλεθεατών περνούσε η φωτογραφία της από τη στιγμή που συνάντησε τον νεογέννητο Άρτσι στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Επίσης έκανε ειδική αναφορά στις προσπάθειες της νέας γενιάς για την προστασία του κλίματος. Αυτή ήταν έμμεση αναφορά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που μαζί έχουν στήσει εκστρατεία προστασίας του κλίματος.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ