Ο Τομ Κρουζ «έτοιμος να διεκδικήσει» μια δεύτερη ευκαιρία με την Σοφία Βεργκάρα

Ο Τομ Κρουζ είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και φαίνεται πως δεν πιστεύει ότι αυτό το ειδύλλιο είναι… Mission: Impossible. Ο σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να θέλει να επανασυνδεθεί με τη Σοφία Βεργκάρα μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Joe Manganiello.

Ο σούπερ σταρ του «Top Gun», 61 ετών, είχε μια σύντομη σχέση με την 51χρονη ηθοποιό του «Modern Family», το 2005, λίγο πριν ερωτευτεί την 44χρονη Κέιτι Χολμς.

«Έχουν ήδη αυτή την προϊστορία, ακόμα κι αν ήταν περισσότερο μια σύντομη διασκεδαστική παρένθεση παρά ένα πλήρες ειδύλλιο», είπε μια πηγή στο περιοδικό Heat του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τη The Mirror. «Πέρασαν μια ξεχωριστή στιγμή μαζί κάνοντας πάρτι στους λόφους του Χόλιγουντ και διασκεδάζοντας. Η Σοφία δεν έδινε πραγματικά τα σημάδια τότε ότι ήθελε κάτι μακροπρόθεσμα, έτσι παρέμειναν φίλοι», ανέφερε περαιτέρω η πηγή.

«Πάντα τον τρώει ο Τομ που άφησε την Σοφία και διάλεξε την Κέιτι» τονίζεται.

Η Σαϊεντολογία έβαλε τέλος στο ειδύλλιο Βεργκάρα – Κρουζ

Ο Ουίλ Σμιθ ήταν αυτός που σύστησε το 2005 την Σοφία Βεργκάρα στον Τομ Κρουζ. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί από τους παπαράτσι σε ένα μόνο ραντεβού και το ειδύλλιο φέρεται να έληξε λίγο μετά.

Σύμφωνα με τον Andrew Morton, ο οποίος έγραψε το βιβλίο, «Tom Cruise: An Unauthorized Biography», η Vergara «εντυπωσιάστηκε από το χαμόγελο του Τομ και διασκέδασε από τη χιονοθύελλα από τηλεφωνήματα, λουλούδια και σοκολάτες που ακολούθησε την πρώτη τους συνάντηση». Ωστόσο, η ευσεβής καθολική ηθοποιός άρχισε σύντομα να ανησυχεί ότι Κρουζ θα ήθελε να την κάνει να ασπαστεί την Σαϊεντολογία.

«Σύντομα έγινε σαφές ότι… έκανε οντισιόν για τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής της – την κυρία Τομ Κρουζ», έγραψε ο Μόρτον. «Έγινε σαφές ότι αν έπαιρνε τον ρόλο, θα έπρεπε να απαρνηθεί την καθολική της πίστη και να μεταστραφεί στη Σαϊεντολογία. Ήταν βασικά τρομοκρατημένη με τη Σαϊεντολογία», είπε ένας από τους φίλους της Βεργκάρα στον Μόρτον. «Πίστευε ειλικρινά ότι θα την χτυπούσε ο Θεός και θα καιγόταν στην κόλαση αν εντασσόταν».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ