Ο Σάββας Πούμπουρας ντύθηκε… Μπισμπίκης και έγινε viral – Το ζεϊμπέκικο και η… Δέσποινα

Πούμπουρας Μπισμπίκης

Ο Σάββας Πούμπουρας παρουσίαζε την παρέλαση στο καρναβάλι της Ιεράπετρας στην Κρήτη. Ο παρουσιαστής επέλεξε μια από τις πιο δημοφιλείς στολές φέτος… Αυτή του Βασίλη Μπισμπίκη. Φυσικά δεν έλειπε και η “Δέσποινα Βανδή”, η οποία τραγούδησε και ο Σάββας Πούμπουρας έριξε την ζεϊμπεκιά αλά… Μπισμπίκης.

«Σε αγαπάμε Βασίλη» έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε στα instastories.

Η αναπαράσταση της σκηνής που είδαμε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή ήταν… επική. Χαρτόκουτα αντί για πανέρια με λουλούδια, χαρτοπετσέτες στον αέρα και αποθέωση με χειροκροτήματα και σφυρίγματα.

Η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι.

Δείτε βίντεο από το TikTok με τον Σάββα Πούμπουρα ως Βασίλη Μπισμπίκη

@iamchaniotaki #foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras ♬ πρωτότυπος ήχος – Chaniotaki
@gsphotography8 Όταν λέμε για καρναβάλι Κρήτη 2023 καλή σαρακοστή #κρητη #καρναβάλι #carnival #Carnival #ζεμπεκια #ζεμπεκικο #αστεια #tiktok_kritika #virallllllllllllll #Greece #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #virall #varal #😜 #😂 #greece #🎼 #🎤 ♬ We Will Rock You – Remastered 2011 – Queen
Exit mobile version