Ο Pitt, τα ναρκωτικά και η… φλυαρία

Ο Pitt, τα ναρκωτικά και η… φλυαρία

Ο Brad Pitt είναι το πρόσωπο των ημερών. Είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο μετά την Angelina Jolie, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της διπλής μαστεκτομής. 

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό Esquire, αποφάσισε να μην κρατήσει τίποτα για τον εαυτό του και να μοιραστεί το παρελθόν του με τους αναγνώστες και το κοινό του σε όλο τον κόσμο.

Μιλώντας για τα νεανικά του χρόνια, μίλησε για το πώς σπατάλησε τη ζωή του στα ναρκωτικά.

Δήλωσε: “Νομίζω ότι για πολύ καιρό έκανα μεγάλη ζημιά (στον εαυτό μου) με τα ναρκωτικά. Ήμουν ένα κομμάτι ανέμου. Σπατάλησα πολλά χρόνια. Αλλά κάηκα και νόμιζα ότι έχασα την ευκαιρία μου. Ήταν μια συνειδητή αλλαγή”.

Μίλησε και για τα 6 παιδιά ( τρία βιολογικά, τρία υιοθετημένα) που έχει αποκτήσει με την Angelina Jolie. Λέει: “Πάντα ήθελα, αν κάνω οικογένεια, να είναι μεγάλη. Ήθελα να υπάρχει ένα χάος μέσα στο σπίτι. Υπάρχει συνεχώς φλυαρία, είτε (τα παιδιά) γελούν, κλαίνε, ουρλιάζουν, χτυπιούνται. Το λατρεύω. Το λατρεύω. Το μισώ όταν φεύγουν. Το μισώ”.

Το περιοδικό φιλοξενεί και συνέντευξη του Frank Pollaro, φίλου και συνεργάτη του Brad Pitt, o οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για τη σχέση του Pitt και της Jolie.

Είπε: “Κι έτσι είναι. Ο Brad είναι ο τύπος που προσπάθησε να μην έχει sexy σκηνές με άλλες γυναίκες  από τότε που συνάντησε την Angelina. Είναι τρελός για αυτή, το ίδιο, όμως κι εκείνη για τον Brad”.

To τεύχος με την αποκαλυπτική συνέντευξη του διάσημου ηθοποιού θα κυκλοφορήσει τέλη Μαϊου και αναμένεται να γίνει sold out.

Πηγή φωτογραφίας: esquire.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ