Ο Πετρετζίκης junior σάρωσε στο Instagram – Δείτε τι φοράει

Ξετρελαμένος με τον γιο του είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί μία ξεχωριστή φωτογραφία με το αγοράκι του στο Instagram.

Ο διάσημος σεφ κρατά στην αγκαλιά του τον Πετρετζίκη junior ο οποίος φορά μαύρο φουτεράκι με τα αρχικά του μπαμπά του.

«Το αγοράκι» μου έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του. Ο Πετρετζίκης junior σάρωσε στο Instagram με τη φωτογραφία να πλησιάζει τα 220 χιλιάδες likes όταν οι υπόλοιπες αναρτήσεις του σεφ έχουν κατά μέσο όρο 30 χιλιάδες likes.

 

Οι πρώτες διακοπές με τον Πετρετζίκη junior

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πέρασαν ένα διαφορετικό καλοκαίρι καθώς ήταν οι πρώτες τους διακοπές ως γονείς. Ο γνωστός σεφ, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε την εμπειρία με τους διαδικτυακούς του φίλους σχολιάζοντας με μία δόση χιούμορ: “Καλό χειμώνα από εμάς. Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό… Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι και μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά και 1 του μήνα ανοίγουμε τα μαγαζάκια μας. Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να είναι καλύτερος”.

Παράλληλα ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε και μία φωτογραφία από τις οικογενειακές διακοπές στην οποία ο ίδιος και η σύντροφός του ποζάρουν με μαγιό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ