“Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δε θέλει να μου μιλάει μετά το Survivor”

O Περικλής Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος την Πέμπτη το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1 και αναφέρθηκε στην απόφαση του πατέρα του να μην του μιλάει μετά την συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, “Survivor“.

Περικλής Κονδυλάτος: “Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δε θέλει να μου μιλάει μετά το Survivor”

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων εξομολογήθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” ότι έχει περάσει δύσκολα χρόνια όσο ήταν μικρός: “Έχω περάσει πάρα πολλά. Και εγώ είμαι ταλαιπωρημένος και αν κάποιος μπορεί να δείξει ευαισθητοποίηση πάνω σε αυτό το θέμα είμαι εγώ…”, είπε σχετικά με τις δηλώσεις του για το #metoo.

“Υπήρξα παιδί που έχει βιώσει δυσκολίες στη ζωή του και που έχω δει μπροστά μου να συμβαίνουν κάποια πράγματα που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση.”, πρόσθεσε.

Στο σημείο αυτό, ο πρώην παίκτης του “Survivor” διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην σχέση με τον πατέρα του, αλλά, όπως είπε on air, δεν θα ήθελε να μιλήσει περεταίρω για αυτό το θέμα: “Δε θα ήθελα να επεκταθώ, γιατί υπάρχουν κάποια θέματα…που περιμένω να λυθούν που έχουν να κάνουν με κάποια νομικά ζητήματα σε σχέση με την αδερφή μου και περιμένω να δω…”.

Ο Περικλής Κονδυλάτος εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του δεν του μιλάει μετά την συμμετοχή του στο εν λόγω ριάλιτι: “Ο πατέρας μου αποφάσισε ότι δε θέλει να μου μιλάει μετά το Survivor” είπε και συνέχισε, λέγοντας ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για κάποια νομικά θέματα: “Βεβαίως, γιατί έπρεπε να τον πάρω τηλέφωνο και για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων.”

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το τι συνέβη και ενοχλήθηκε ο πατέρας του, ο σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε ότι “Τον ενόχλησε το ότι μετέπειτα που πήρα κάποια δημοσιότητα, το ότι είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας. Που θα μπορούσε κάποιος να το πει αυτό και για κοπλιμέντο για την συγκεκριμένη περίσταση”.

“Αν δε θέλει κάποιος να μου μιλάει ας μη μου μιλάει…”, υπογράμμισε.

“Δε το λέω γιατί δεν μπορώ να το αναλύσω μέσα σε πέντε λεπτά.”, εξήγησε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι όσον αφορά στους λόγους για τους οποίους δεν αναλύει περεταίρω τη σχέση του με τον πατέρα του.

“Δεν τον είδαμε πολύ, τι να κάνουμε. Μια χαρά. Να είναι καλά. Είναι στα 90 του τώρα. Θέλω να είναι καλά, να είναι καλά στην υγεία του…Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με δύο πλευρές”, κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ