Ο Nick Jonas έπεσε από μια τρύπα στη σκηνή – Το βίντεο από τη συναυλία στην Βοστώνη

Ο Nick Jonas έπεσε από μια τρύπα στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της τρίτης συναυλίας του συγκροτήματος στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. Οι Jonas Brothers ξεκίνησαν παγκόσμια περιοδεία.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε μια σελίδα θαυμαστών των Jonas Brothers, ο 30χρονος τραγουδιστής φαίνεται να πέφτει στο άνοιγμα στη σκηνή και να λέει «ωχ!» Ενώ οι σωματοφύλακές του έσπευσαν να βοηθήσουν, εκείνος σηκώθηκε αμέσως και συνέχισε να τραγουδά, μαζί με τα μεγαλύτερα αδέλφια του, Kevin και Joe.

Η στιγμή έγινε γρήγορα viral καθώς πολλοί θαύμασαν τη γρήγορη ανάκαμψή του και άλλοι εξέφρασαν την ελπίδα ότι ήταν «καλά».

Το περιστατικό έρχεται αφότου έφερε τη 19 μηνών κόρη του, Μάλτι, στη σκηνή για ένα soundcheck στο Yankees Stadium το Σαββατοκύριακο. «Από τον έλεγχο ήχου στη σκηνή με τα κορίτσια μου. Η πρώτη νύχτα στο στάδιο των Yankees ήταν πέρα ​​από λόγια».

Ο Nick Jonas έχει αποκτήσει ένα παιδί με την σύζυγό του, Priyanka Chopra Jonas. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 5 χρόνια. Μάλιστα η διάσημη ηθοποιός ήταν μαζί του για την πρώτη συναυλία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ