Σαουδική Αραβία: Το δώρο του φιλάθλου εκπλήσσει τον Φαμπίνιο – Ήταν… ένα Rolex

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ένας φίλαθλος πλησίασε τον ποδοσφαιριστή Fabinho, που αγωνίζεται με την Al Ittihad, και του έδωσε ένα Rolex μετά τον αγώνα. Η ομάδα του κέρδισε την Al Raed.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ εμφανίστηκε δύσπιστος: «Αλήθεια;!» ρώτησε επανειλημμένα. Και φυσικά ήταν αλήθεια, καθώς έβλεπε τον άνδρα να του περνάει το ρολόι στον καρπό του.

Ο Φαμπίνιο ολοκλήρωσε τη μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στην Αλ-Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας στα τέλη Ιουλίου με 50,7 εκατομμύρια δολάρια. Ο 29χρονος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ξεκίνησε στο πλευρό του πρώην μέσου της Τσέλσι, N’Golo Kante, εναντίον της Al-Raed τη Δευτέρα και έδειξε μια δυνατή εμφάνιση στη νίκη της ομάδας του με 3-0.

Μετά τον αγώνα, ένας οπαδός της Al-Ittihad εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την απόδοση του Βραζιλιάνου, που του έδωσε ένα ρολόι Rolex και το έβαλε στον καρπό του ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε έκπληκτος από τη χειρονομία, αλλά καθώς πήγε να φύγει, το ρολόι έπεσε στο έδαφος καθώς δεν είχε κλείσει σωστά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ