Ο Αντώνης Ρέμος θυμάται την πρώτη εμφάνισή του στο «Μπράβο» της Κορομηλά το 1995

Η τηλεοπτική επανένωση του Αντώνη Ρέμου και της Ρούλας Κορομηλά συζητήθηκε πολύ. Εξάλλου, η εμφάνισή του στο “Μπράβο” το 1995 ήταν καθοριστική για την καριέρα του. Τότε η παρουσιάστρια τον είχε συστήσει για πρώτη φορά στον κοινό και μάλιστα είχε τραγουδήσει μαζί του το “Είχα που λες”. Αυτή η εμφάνισή του προβλήθηκε και στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

“Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε λίγες στιγμές πριν αλλάξει αυτός ο χρόνος που μας επιφύλαξε στιγμές δύσκολες αλλά και καλές. Θέλω να πάμε όμως πρώτα σε μια στιγμή δική μου πολύ αγαπημένη που έμελλε να γράψει τη δική της ιστορία στην καριέρα μου. Θα σας πάω κάποια χρόνια πίσω τότε που αυτός ο άνθρωπος με πήρε από το χέρι και με παρουσίασε σε όλη την Ελλάδα” είπε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος φώναξε τη Ρούλα Κορομηλά στη σκηνή και της τραγούδησε το ίδιο τραγούδι. Στίχοι με νόημα: “Κι είχα που λες να σε δω κάτι χρόνια, κι ήρθες εχθές ξαφνικά σαν τα χιόνια”

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. αυτή η Πρωτοχρονιά είναι ιδιαίτερη γιατί την περιμένουμε πώς και πώς. Περιμένουμε το 2021 να είναι πιο φιλικό μαζί μας. Να τα ξεχάσουμε όλα και να συνεχίσουμε κανονικά στη ζωή μας. Να βρούμε τα πατήματά μας πού τα έχουμε χάσει. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην τραγουδάει τα τραγούδια σου” του είπε η παρουσιάστρια.

Exit mobile version