Νίκος Παπαδάκης: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση» -«Δεν μιλάω με τους Αγίους, πιστεύω με μια μοντέρνα ματιά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Παπαδάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Να σημειωθεί πως τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει παραχωρήσει συνέντευξη καθώς δεν έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερα σπουδαίο στη ζωή του.

Νίκος Παπαδάκης: Το φλερτ στα social media το δέχομαι με αγάπη, κάποιες στιγμές απαντάω

Στο σχόλιο για την ομορφιά του ανέφερε πως εκείνος δεν στέκεται σ’ αυτό αν και παραδέχτηκε ότι βοηθά ενώ είπε πως είναι πειθαρχημένο άτομο καθώς υπηρέτησε στο πολεμικό ναυτικό. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν θεώρησα τον εαυτό μου κάτι ιδιαίτερο.

Το είδα ως μία δουλειά, βοηθάει το κομμάτι να έχεις εμφάνιση, αλλά δεν στάθηκα καθόλου σε αυτό. Τους ανθρώπους τους εκτιμώ για άλλα πράγματα, όχι για το εξωτερικό τους. Δεν υπήρξα ποτέ υπερόπτης.

Νίκος Παπαδάκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ

Για οτιδήποτε έχω κάνει έχω προσπαθήσει. Δεν είχα ποτέ πλάτες. Στο διαγωνισμό με πίστεψαν και με βοήθησαν, αλλά πήγα μόνος μου. Κάποια στιγμή πήγα στο νο1 γραφείο για ηθοποιούς στην Αμερική».

Πήγα για κάστινγκ στο Sex and the City

«Είδα τους διευθυντές, μου είπαν ότι είχα 7 λεπτά, τα αγγλικά μου χάλια. Μου έκαναν αυτοί ερωτήσεις επειδή δυσκολευόμουν και αν και δεν πληρούσα τις προϋποθέσεις με ήθελαν.  Κάτι είδαν, δεν μου είπαν ποτέ. Μετάνιωσα που γύρισα στην Ελλάδα. Γύρισα στην Ελλάδα για δουλειά. Ήμουν πολύ κοντά με τους ανθρώπους στο NBC και είδα πώς δουλεύει η παγκόσμια αγορά. Μετάνιωσα που ήρθα στην Ελλάδα.  Είχα έρθει για διακοπές εδώ, μου πρότειναν το Lifestyle στο Alter και έμεινα. Έμαθα πολλά πράγματα, ήταν ωραία με τους συναδέλφους μου». «Υπήρχαν προβλήματα, όπως υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, όταν είναι πολλά άτομα. Υπήρχαν στιγμές που ήταν καλά τα πράγματα και στιγμές που δεν ήταν.

Τι ανέφερε για τον Όμορφο Κόσμο

Δεν είναι λάθος αυτό που είπε η Βίκυ Παγιατάκη, αλλά ήταν λίγο στην υπερβολή του. Αυτά είναι προπέρσινα ξινά σταφύλια… Θα ήταν μία καλή εκπομπή αν κάποιοι δεν έβαζαν προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από αυτό που μας κάλεσαν να κάνουμε εκείνη τη στιγμή» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Παπαδάκης στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Μια εκπομπή με ιδιαίτερα ταξίδια που θα γινόταν τελικώς δεν προέκυψε. Θέλω, όμως, να επιστρέψω στην τηλεόραση χωρίς προσωπικό στοιχείο σαν ομάδα με κλίμα  καλό.

Τέλος, ανέφερε πως οι πρόγονοί μου είναι ιερείς και έχω μια αγάπη στην αγιογραφία ενώ είμαι κοντά στην εκκλησία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ