Νίκος Παπαδάκης: Το φλερτ στα social media το δέχομαι με αγάπη, κάποιες στιγμές απαντάω

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Νίκος Παπαδάκης. Το μοντέλο και παρουσιαστής σχολίασε την συζήτηση που έγινε για τα πρότυπα ομορφιάς και μίλησε για το φλερτ που δέχεται στα social media.

Μιλώντας για την τηλεόραση είπε: «Μου λείπει η τηλεόραση, αν είναι κάτι το οποίο είναι όμορφο, μπορώ να το κάνω, αισθάνομαι άνετα, θα επέστρεφα, ναι, γιατί όχι;

Έχουν υπάρξει προτάσεις. Όταν είναι κάτι να γίνει, θα το δούμε. Δεν μου αρέσει για εντυπώσεις να λέω ότι μου πρότειναν και να δίνω στοιχεία παραπάνω».

Για την συζήτηση που έγινε για τα πρότυπα ομορφιάς, με τις δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Νίκος Παπαδάκης ανέφερε πως: «Ο καθένας είναι μοναδικός, μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι λόγοι υγείας, που δεν το γνωρίζουμε, οπότε φέρνουμε και τον άλλον σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να κρατάμε ίσες αποστάσεις σε όλα».

«Το φλερτ στα social media είναι μία έκφραση θαυμασμού και αγάπης, δεν είναι κάτι ακραίο, οπότε το δέχομαι με αγάπη. Κάποιες στιγμές απαντάω» εξήγησε για το φλερτ στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ