Καίτη Κωνσταντίνου: Μια κυρία μου είπε «μπορείτε να σκοτώσετε τον άνδρα σας γιατί δεν μπορώ να κάνω εγώ το ίδιο στον δικό μου;»

Η ταλαντούχα ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου που άφησε εποχή με τον ρόλο της Σωσώς στα «Εγκλήματα» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ. Μεταξύ όσων είπε αξίζει η αναφορά ενός περίεργου και μάλλον σοκαριστικού συμβάντος με τηλεθεάτρια η οποία την σταμάτησε στον δρόμο λέγοντάς της: «Μπορείτε να σκοτώσετε τον άνδρα σας, γιατί δεν μπορώ να κάνω εγώ το ίδιο στον δικό μου;».

Καίτη Κωνσταντίνου: Η αναφορά στα «Εγκλήματα» – «Νομίζω ότι με κυνηγάει ακόμα ο ρόλος της Σωσώς»

Για την ταύτιση των τηλεθεατών με τον εν λόγω ρόλο της ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί να μου μιλήσουν στο δρόμο, να μου πουν “τι κάνεις Σωσώ;”. Δεν μπορείς να τσαντίζεσαι με την αναγνωρισιμότητα».

«Δεν ήταν πολύ εύκολο να περάσει το σενάριο των Εγκλημάτων στα κανάλια. Τα πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει καλά στην τηλεθέαση. Μετά όμως ξέφυγε… Είχε τολμηρούς χαρακτήρες για την εποχή, είχε την πόρνη, τη γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της. Σήμερα δεν βλέπουμε κωμωδίες, έχει πέσει πολύ δράμα και δεν ξέρω γιατί» είπε η Καίτη Κωνσταντίνου.

Αποκάλυψε δε ότι «του χρόνου εγώ θα βρίσκομαι στην κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου. Δεν πιστεύω σε remake των Εγκλημάτων, γεράσαμε. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και δεν μου αρέσει κιόλας. Ένα, δυο επεισόδια επετειακά, ναι!».

Η ομοιότητα της Καίτης Κωνσταντίνου με τον Νίκο Οικονομόπουλο – Το αστείο περιστατικό που αποκάλυψε η ηθοποιός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ