Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Έχω νιώσει σωματικό πόνο από χωρισμό και από ζήλια

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η επιτυχημένη ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για το άγχος που έχει, αλλά και για την λαιμαργία με το φαγητό. Παράλληλα αναφέρθηκε στον απόλυτο έρωτα και τον σωματικό πόνο που έχει ζήσει από χωρισμό και ζήλια.

Μεταξύ άλλων, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε: «Είμαι πάρα πολύ αγχώδης, δεν μου έχει περάσει αυτό. Έρχομαι στην παράσταση 2 ώρες νωρίτερα για να είναι όλα τακτοποιημένα. Στο σπίτι είμαι ακατάστατη. Βαριέμαι τις δουλειές του σπιτιού και μαγειρεύω λίγο.

Το συνδύαζα πάντα για αγαπημένους ανθρώπους. Μου αρέσει να τρώω, είμαι λαίμαργη. Η λαιμαργία σταματάει μόνο με λοβοτομή. Προσπαθώ να προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Κι αυτό είναι από ραθυμία και τεμπελιά».

«Επόμενο είναι ότι στην ηλικία μου έχω περάσει και αρρώστιες και την έλλειψη ανθρώπων, οι οποίες έχουν αφήσει σημάδια. Με τα χρόνια μου αρέσουν οι μικρές στιγμές που τις θεωρώ πολύτιμες.

Η απόλαυσή μου, ενώ δεν είμαι χειμερινή κολυμβήτρια, αλλά λατρεύω το νερό, είναι να κολυμπάω. Εκεί ξεχνάω τα πάντα. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, το φαγητό το βάζω αλλού. Η ένοχη απόλαυσή μου είναι το φαγητό», ανέφερε στη συνέχεια.

Ακόμα, μιλώντας για τον έρωτα εξήγησε ότι: «Το φλερτ είναι από τα πιο αναζωογονητικά πράγματα στη ζωή. Είναι πολύ ωραίο πράγμα, μακάρι να υπάρχει. Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, αυτόν που σε κάνει να αλλάζεις χαρακτηριστικά.

Έχω νιώσει και σωματικό πόνο από χωρισμό και από ζήλια, είναι αυτό που σου κόβεται η ανάσα… Εκ των υστέρων το βρήκα υπέροχο, τότε δεν ήταν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ