Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Αναμφίβολα οι φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία είναι από τα πιο σημαντικά αναμνηστικά που μπορούμε να έχουμε, καθώς είναι μια γλυκιά υπενθύμιση των ίσως πιο όμορφων χρόνων της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το κοριτσάκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία σε νηπιακή ηλικία, μεγάλωσε και έγινε μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Στην φωτογραφία βλέπουμε την Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1994 στο Ζίγκεν της Γερμανίας. Σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Λεχαινά Ηλείας.

Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε δουλεύοντας σε μικρά μαγαζιά της Αθήνας, ενώ το 2015 έλαβε μέρος στη δεύτερη σεζόν του «The Voice of Greece». Η Ανδρομάχη βρισκόταν στην ομάδα του Μιχάλη Stavento και η συμμετοχή της στο show ολοκληρώθηκε στο 2ο live.

Από το 2015 έως και το 2017 συνεργάστηκε με τον Νίκο Βέρτη και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η Ανδρομάχη εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision του 2022

Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Το Φεγγάρι», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου. Η διασκευή που έκανε με τους Duo Violins για το παραδοσιακό τραγούδι «Θαλασσάκι», έγινε viral με το κοινό να δείχνει την αγάπη του.

Η Ανδρομάχη εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision του 2022. Στις 12 Μαΐου του 2022 έλαβε μέρος στον δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού με το τραγούδι «Έλα», όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «Νιώθω έτοιμη. Περιμένουμε πως και πως αυτήν την στιγμή. Προετοιμαζόμαστε πολύ καιρό και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά. Χαίρομαι που επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα δείξουμε στον κόσμο αυτό που ετοιμάζουμε. Μετά από αυτό, οι στόχοι μου είναι να κυκλοφορήσω πάρα πολλά τραγούδια, ένα άλμπουμ ολοκληρωμένο και πολλές live εμφανίσεις».

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Φεβρουάριο του 2022, η Ανδρομάχη είχε αποκαλύψει ότι σε ηλικία 15 ετών είχε πέσει θύμα revenge porn με φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν σε κινητά.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Κάποιες φωτογραφίες με το αγόρι μου βρέθηκαν παντού», είχε εξομολογηθεί τότε.

Στη συνέχεια είχε πει: «Ήταν πολύ σκοτεινή περίοδος στη ζωή μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους. Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδελφή μου ήταν πολύ μικρή για να της φορτώσω τέτοιο βάρος.

Είπα δεν θα το πω στη μαμά, στον μπαμπά, θα το πω στις φίλες μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Κόσμος έπιανε τους γονείς τους και τους έλεγαν να “μην κάνουν παρέα με αυτό το κορίτσι γιατί έκανε αυτό”. Μόνο μία φίλη μου ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα».

Ακόμα, είχε εξηγήσει ότι: «Οι γονείς μου αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενα. Εγώ ήμουν φοβισμένη. Ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, και για αυτό ακόμα γιατί δεν θα άλλαζα κάτι αυτή τη στιγμή από τον χαρακτήρα μου».

Ανδρομάχη
Πηγή: Instagram/andromache_dim
Ανδρομάχη
Πηγή: Instagram/andromache_dim

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Ανδρομάχη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 9 Οκτωβρίου του 2022. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Φωτογραφίες μου που δεν ήξερα ότι υπάρχουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ