Μικαέλα Φωτιάδη: Θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της – «Γύρισαν φίδια από το παρελθόν»

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη, τα ξημερώματα της Τρίτης στο Κολωνάκι. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της με μώλωπες και μελανιές στο πρόσωπό της και σόκαρε τους φίλους της, οι οποίοι ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μικαέλα Φωτιάδη πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της. 

«Έχω βάλει δικηγόρο και έχει αναλάβει αυτός την υπόθεση. Μίλησαν άνθρωποι για μένα που έχω να μιλήσω καιρό μαζί τους. Δεν πειράζει, θα τα κανονίσει και αυτά ο δικηγόρος μου. Γύρισαν και φίδια από το παρελθόν. Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω. 

Από εδώ και πέρα θα μιλάει ο δικηγόρος μου και ας σταματήσει απλά κάθε άσχετος να μιλήσει για μένα. Το σωματικό κομμάτι με πάει πίσω, ψυχολογικά είμαι καλά. Έχω πολύ πείσμα και ο καθένας θα πληρώσει για το κaθετί», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη η Μικαέλα Φωτιάδη είχε μιλήσει στην εφημερίδα «On Time». Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM εξήγησε ότι μετά τον ξυλοδαρμό της, αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της καθώς έχει πάθει διάσειση.

«Έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω οικογένεια και έχουν όλοι σαλτάρει. Εκείνη την ώρα, έγραψα ένα όνομα σε Story πάνω στα νεύρα μου, ένα όνομα γιατί είχα τρελαθεί. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο. Εγώ στο Instagram, το έβαλα το Story να το δουν μόνο οι στενοί φίλοι και κάποιος κακοπροαίρετος το έδωσε σε δημοσιογράφους, πριν καν προλάβω να το σβήσω. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχω μάθει ότι κυκλοφορούν πολλά “φίδια” γύρω μου», ανέφερε το μοντέλο.

Στη συνέχεια η Μικαέλα Φωτιάδη είπε: «Είμαι συνέχεια σε μια ζαλάδα, ζαλίζομαι και κάνω εμετούς, έχω πάθει διάσειση. Δεν θέλω να ανησυχούν οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, που δεν ξέρω ποιοι είναι δίπλα μου και ποιοι όχι. Έχω κάποιες φίλες φίδια που κάθονται και λένε για μένα πράγματα, και ίσως ήρθε η στιγμή να βγάλω κάποια πράγματα από τη ζωή μου και να κάνω μια καινούργια αρχή».

O δικηγόρος της, Στέλιος Σούρλας ανέφερε ότι ίδια δεν κατάφερε να δει ποιος της επιτέθηκε, ωστόσο έχει υποψίες για κάποιο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν πρόλαβε να δει τίποτα γιατί της επιτέθηκε από πίσω. Έχει κάποιες υποψίες, αλλά θα το ερευνήσουμε. Έχει λάβει κάποια φροντίδα η εντολέας μου. Δεν μπορούμε να δώσουμε παραπάνω στοιχεία. Ό,τι είναι να πει θα το πει στην αστυνομία».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ