Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το μεγάλο τεστ στην σχέση τους – Πού διαφωνούν

Έχουν μεγαλώσει με πολύ διαφορετικό τρόπο, σε διαφορετικές χώρες και με διαφορετική κουλτούρα. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι διαφωνούν με το πώς θα πρέπει να μεγαλώσουν τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζει επιστροφή στο Instagram – Τα σενάρια για τα επαγγελματικά σχέδιά της

Μέχρι σήμερα το ζευγάρι έχει αποφύγει να προβάλλει τα παιδιά του στα ΜΜΕ. Εκτός από κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες που έχουν δώσει σε επίσημες περιστάσεις, όπως τα γενέθλια τους, τα παιδιά του ζευγαριού δεν έχουν εμφανιστεί δημόσια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι διαφωνούν με τον τρόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους και αν θα επιτρέψουν περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις τους. Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να φοβάται πολύ για την ασφάλεια των παιδιών του και να θεωρεί άσχημη την έκθεση στα μίντια όπως συνέβη από πολύ μικρή ηλικία στον ίδιο. Αντίθετα η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να κάνει στροφή στον δημόσιο βίο και θέλει τα παιδιά να βρίσκονται στο πλευρό της.

Κέιτ Μίντλετον: «Δεν θα συγχωρήσει ποτέ την Μέγκαν Μαρκλ»

Μέγκαν Μαρκλ βασιλική οικογένεια

«Διαφωνούν κάποιες φορές σε ορισμένες προσεγγίσεις. Υπάρχει διαφορά με το πώς μεγάλωσε εκείνος. Φοβάται για τα παιδιά του εξαιτίας των όσων πέρασε εκείνος», είπε στην εφημερίδα ανώνυμη πηγή.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Στο Παλάτι φοβούνται νέες επιθέσεις – Γιατί ανησυχούν

Ο βασιλικός βιογράφος, Τομ Μπόουερ δήλωσε ότι οι διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα της ανατροφής των παιδιών μπορεί να αποδειχθεί πολύ «μεγάλο θέμα» και «μεγάλο τεστ» για το ζευγάρι. «Υπάρχει μία πολιτιστική σύγκρουση, μία σύγκρουση συμφερόντων αλλά θα πρέπει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να συμφιλιωθούν. Στο τέλος αυτό που είναι πάντα θέμα είναι πώς θα αναθρέψεις τα παιδιά σου και δεν μπορείς να συμφωνήσεις σε αυτό τότε γίνεται μεγάλο πρόβλημα. Αυτό θα είναι το επόμενο μεγάλο τεστ. Πώς θα μορφώσουν και θα αναθρέψουν τα παιδιά», είπε στο GB ο Τομ Μπόουερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ