Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζει επιστροφή στο Instagram – Τα σενάρια για τα επαγγελματικά σχέδιά της

Πριν από μερικούς μήνες όταν έγινε γνωστή η κατάρρευση της συμφωνίας της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι με το Spotify αρκετοί ειδικοί στην επικοινωνία πρότειναν στην δούκισσα του Σάσσεξ να επιστρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κέιτ Μίντλετον: «Δεν θα συγχωρήσει ποτέ την Μέγκαν Μαρκλ»

Για αρκετούς το δημόσιο προφίλ που προσπάθησε να φτιάξει το ζευγάρι μακριά από την βρετανική βασιλική οικογένεια με επίκεντρο την φιλανθρωπία και τις παραγωγές για εταιρείες μεγαθήρια όπως το Spotify και το Netflix απέτυχε. Έτσι σε δημοσιεύματα δίνονταν «συμβουλές» στην Μέγκαν Μαρκλ να κάνει επαγγελματική στροφή και να αρχίσει να προωθεί προϊόντα.

Πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν Μαρκλ διατηρεί τον λογαριασμό @meghan στο Instagram. Ωστόσο μέχρι τώρα ο λογαριασμός δεν έχει δημοσιεύσει κάποιο περιεχόμενο. Η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ και συγγραφέας, Άλισον Ντέιβις αποκάλυψε στο The Cut ότι η δούκισσα του Σάσσεξ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τον λογαριασμό της στο Instagram λίγο πριν ξεκινήσει την εκπομπή podcast «Αρχέτυπα» στο Spotify και γι’ αυτό υπάρχει ο λογαριασμός.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Στο Παλάτι φοβούνται νέες επιθέσεις – Γιατί ανησυχούν

Οι φήμες επιμένουν παρόλα αυτά ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα αρχίσει και πάλι να διαφημίζει στο Instagram επώνυμα προϊόντα και θα προωθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για τους ακολούθους της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η δούκισσα του Σάσσεξ φέρεται να αναζητεί την κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνει την επάνοδο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ με δύο κολλητές φίλες της σε χαλαρή έξοδο τους για φαγητό φούντωσε τις φήμες ότι η δούκισσα πράγματι κάτι ετοιμάζει στο Instagram. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο προφίλ της κομμώτριας και στενής φίλης της Μαρκλ, Κάντι Λι. Γρήγορα οι εφημερίδες ανακάλυψαν ότι η φίλη της δούκισσας ακολουθεί στο Instagram τον νέο λογαριασμό της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έπεσαν σαν «βόμβα» στο TikTok

Μέγκαν Μαρκλ φίλες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ