Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Στη συναυλία της Μπιγιονσέ ως VIP

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά αγαπούν τη Queen Bey. Το ζευγάρι παρακολούθησε το σόου της Μπιγιονσέ, Renaissance World Tour, στο SoFi Stadium στην Καλιφόρνια την Παρασκευή το βράδυ, επιβεβαίωσε μια πηγή στο Page Six.

Σε μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Twitter , ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex επέλεξαν να απολαύσουν τη συναυλία από ένα vip box. Η Μαρκλ —η οποία στεκόταν στη σειρά πίσω από τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ— ακολούθησε το αίτημα γενεθλίων της τραγουδίστριας του «Cuff It» για τους θαυμαστές της να φορέσουν ασημί χρώμα στο σόου. Έτσι, επέλεξε μια ασημί φούστα με παγιέτες και λευκό τοπ.

Ο Χάρι ντύθηκε επίσης για την έξοδο, φορώντας κάτι που έμοιαζε με ασημί σακάκι πάνω από ένα γκρι πουκάμισο και ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι, 38 ετών, και η Μαρκλ, 42 ετών, έχουν συναντηθεί με την τραγουδίστρια του «BREAK MY SOUL». Οι κάμερες τους είχαν απαθανατίσει να συνομιλούν με την τραγουδίστρια και τον σύζυγό της, Jay-Z, στην πρεμιέρα του «The Lion King» στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2019 ενώ συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Δύο χρόνια αργότερα, η Beyoncé επαίνεσε δημόσια τη γενναιότητα της Markle μετά τη συνέντευξή της με την Oprah Winfrey, κατά την οποία η πρώην σταρ του “Suits” συζήτησε τα ρατσιστικά σχόλια που άκουσε από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Σε ευχαριστώ Μέγκαν για το θάρρος και την ηγεσία σου», έγραψε η ποπ σταρ στον ιστότοπό της τον Μάρτιο του 2021 μαζί με μια φωτογραφία από την αλληλεπίδρασή τους στο Λονδίνο. «Είμαστε όλοι ενισχυμένοι και εμπνεόμενοι από εσάς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ