Βίντεο: Οδηγός σχολικού λεωφορείου στο Τέξας παραλίγο να χτυπήσει 3 παιδιά

Ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου στο Τέξας τέθηκε σε αναστολή αφού παραλίγο να χτυπήσει τρία παιδιά που διέσχιζαν τον δρόμο. Οι μαθητές είχαν μόλις αποβιβαστεί από το σχολικό.

Το βίντεο κατέγραψε καρέ καρέ το παραλίγο ατύχημα, ενώ μια μητέρα ακούγεται να φωνάζει στην κόρη της να φύγει από τον δρόμο καθώς το λεωφορείο κύλησε προς το μέρος της.

“Τι στο καλό!” φωνάζει η γυναίκα στο βίντεο. Ένα τρίτο παιδί, που ετοιμαζόταν να περάσει μπροστά από το λεωφορείο, βάδισε προς τα πίσω για να αποφύγει τα χειρότερα.

«Δεν ήμουν ούτε 20 μέτρα μακριά του και δεν θα μπορούσα να τον βοηθήσω», είπε ο Ματ ΜακΚόρμικ, ο οποίος έπαιρνε τον γιο του μετά το σχολείο. «Δεν έδωσε καν χρόνο σε κανέναν να περάσει απέναντι. Τίποτα. Απλά αντίο» πρόσθεσε. Ο γιος του ΜακΚόρμικ, 6 ετών, είναι ντυμένος στα πράσινα στο βίντεο.

«Μόλις κατάλαβα ότι ήταν εντάξει, στενοχωρήθηκα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο που κάποιος μπορούσε να το αφήσει να συμβεί», σημείωσε. Ο πατέρας του αγοριού υπέβαλε καταγγελία στην ανεξάρτητη σχολική περιφέρεια Denton, βόρεια του Ντάλας, την ίδια μέρα και επισύναψε το βίντεο.

Ισχυρίζεται ότι η περιφέρεια απάντησε με ένα email με βασικές πληροφορίες για το περιστατικό, αλλά δεν παρείχε καμία εξήγηση για το γιατί ο οδηγός παραλίγο να πατήσει το παιδί του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ