Βραζιλία: 33χρονη influencer πέθανε από διπλή καρδιακή ανακοπή

Η Larissa Borges, μια 33χρονη fitness influencer από τη Βραζιλία, πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα ύστερα από καρδιακά επεισόδια που υπέστη. Η σταρ του Instagram, ταξίδευε στο Gramado όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Globo.

Η 33χρονη έπεσε σε κώμα και παρέμεινε στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα, μέχρι που υπέστη μια δεύτερη καρδιακή ανακοπή, η οποία ήταν θανατηφόρα.

Έχει προγραμματιστεί νεκροψία για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου της, αναφέρει η PageSix . Ωστόσο, η αστυνομία είπε ότι τα αρχικά ευρήματα δείχνουν ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ μπορεί να ήταν ένας παράγοντας.

«Υπάρχει αναφορά για πιθανή κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, συσσωρευμένων με αλκοολούχα ποτά», δήλωσε ο Gustavo Barcellos, που είναι επικεφαλής της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larissa Borges (@lariborgesx)

 «Αναμένουμε την νεκροψία. Θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε μέσω εργαστηριακών εξετάσεων για ουσίες που πιθανώς κατανάλωσε». Ο φίλος της, που ήταν μαζί της εκείνη την ώρα, έχει ήδη μιλήσει στην αστυνομία.

Η οικογένειά της μοιράστηκε τα θλιβερά νέα του θανάτου της στη σελίδα της στο Instagram, όπου δημοσίευε τακτικά φωτογραφίες από το γυμναστήριο και glam στιγμιότυπα.

«Αγαπημένη μας κόρη, κάνε τα βήματά σου με τον Θεό και να είσαι ευλογημένη. Ήταν γνωστή για τη σαγηνευτική της προσωπικότητα, φέρνει πάντα χαμόγελα στους γύρω της», έγραψε η οικογένειά της. «Η παρουσία της φώτισε κάθε περιβάλλον και η μεταδοτική της ενέργεια θα λείψει σε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larissa Borges (@lariborgesx)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ