H Amal Clooney υιοθέτησε το princesscore με vintage φόρεμα Dior by John Galliano

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αυτό είναι το γεγονός ότι η Amal και ο George Clooney θα συνεχίσουν να κάνουν εντυπωσιακές κοινές εμφανίσεις μέχρι το τέλος.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ζευγάρι εθεάθη στην Ιταλία να περπατά χέρι-χέρι με την Amal να δείχνει αβίαστα κομψή με ένα μοντέρνο ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα και slingback τακούνια. Την Πέμπτη, οι δυο τους φόρεσαν το επίσημο ντύσιμό τους για μια εκδήλωση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Όπως κάνουν συνήθως οι περισσότεροι συμμετέχοντες, το it couple ξεκίνησε τη βραδιά του με ένα από τα διάσημα θαλάσσια ταξί της Βενετίας. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να επιβιβάζονται στο σκάφος πριν σαλπάρουν για τα βραβεία DVF 2023. Η Amal έδειχνε σαν royal μέσα σε ένα ασύμμετρο φόρεμα από δαντέλα και τούλι σε απόχρωση του ροζ. Το φόρεμα της ήταν vintage, από την F/W 2000 συλλογή του John Galliano για τον Dior.

Το πριγκιπικό φόρεμα διέθετε επίσης χαμηλή μέση που οριζόταν από μια σατέν ζώνη. Φορούσε ακόμα σκουλαρίκια με πινελιές από μαργαριτάρια και ροζ πολύτιμους λίθους, ένας λαμπερό μπρονζέ clutch και χρυσά, strappy πέδιλα. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Το look της ήταν η επιτομή το princesscore, με τα φορέματα αυτού του στιλ, με την ασυμμετρία και την δαντέλα να κυριαρχούν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAB VINTAGE (@tabvintage)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ