Μάθιου Μακόναχι: Το «ναι» στην spin-off σειρά του «Yellowstone»

Εδώ και εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Μάθιου Μακόναχι ήταν έτοιμος να συμμετέχει στο σύμπαν του «Yellowstone» και τώρα υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Γιατί ματαιώθηκε η νέα ταινία του Μάθιου Μακόναχι

Σε συνέντευξή του στο THR, ο επικεφαλής της Paramount Media Networks, Κρις ΜακΚάρθι επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είναι όντως έτοιμος για ένα spin-off, αν και δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένα στοιχείο που αποκάλυψε, όμως είναι ότι η spin-off σειρά θα προχωρήσει, ανεξάρτητα από το αν ο Κέβιν Κόστνερ θα επιστρέψει ως Τζον Ντάτον, πατριάρχης στο «Yellowstone» για το υπόλοιπο της πέμπτης σεζόν της σειράς.

Μάθιου Μακόναχι: Το μυστικό του για έναν ευτυχισμένο γάμο

Υπήρξαν αναφορές ότι ο Κόστνερ δεν θα επιστρέψει για την επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς μετά και την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η σύζυγός του.

Αρχικά, όταν άρχισαν οι εικασίες για τη συμμετοχή του Μακόναχι στο «Yellowstone», αναφέρθηκε ότι θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο ως αντικαταστάτης του Κόστνερ, ο οποίος, σύμφωνα με φήμες, δεν ήταν ικανοποιημένος με το πρόγραμμα των γυρισμάτων της σειράς.

Ο Κέβιν Κόστνερ είναι ένα μεγάλο μέρος του Yellowstone και ελπίζουμε ότι αυτό θα ισχύει για πολύ καιρό ακόμα. Χάρη στο λαμπρό μυαλό του Τέιλορ Σέρινταν εργαζόμαστε για να επεκτείνουμε τη σειρά αυτού του απίστευτου κόσμου που έχει δημιουργήσει. Ο Μάθιου Μακόναχι είναι εκπληκτικό ταλέντο με το οποίο θα θέλαμε να συνεργαστούμε» ανέφερε ανακοίνωση της Paramount τον Φεβρουάριο.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το Κέβιν Κόστνερ ο Κρις Μακάρθι είπε ότι η σειρά «δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς τον Κέβιν και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει για πολύ ακόμη σε αυτή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ