Γιώργος Καραμίχος: Διαγνώστηκα με καρκίνο πριν από έναν μήνα – Η συγκινητική εξομολόγησή του

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του προχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, όπου και έδωσε το παρών, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε και ο ίδιος με καρκίνο πριν από λίγο καιρό.

«Όταν μου πρότεινε η φίλη μου, η Μαρία να συμμετάσχω στην εκδήλωση κι είπα «ναι» κατευθείαν, δεν ήξερα ότι λίγες ημέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου», είπε ο Γιώργος Καραμίχος και πρόσθεσε:

«Πριν από σχεδόν έναν μήνα, έκανα επέμβαση και πήγε καλά. Χθες πήρα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες. Την σκαπουλάραμε που λέει, για έναν χρόνο και κάτι, με ένα χαπάκι. Δεν έζησα αυτή τη μοναξιά. Το λέω τώρα πρώτη φορά δημοσίως, γιατί τώρα μπορώ».

Ο ίδιος ανέφερε ότι «δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά, είχα την κόρη μου δίπλα μου. Αξίζει να το πω εδώ γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Η συμβουλή μου είναι “κάντε παιδιά”, βοηθάει! Πρώτον λες «είναι το παιδί μου δίπλα και δεν θα πάθω τίποτα, γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για αυτό». Επίσης, είχα φίλους».

Ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε ακόμη ότι «όταν πήγα με το βαλιτσάκι να μπω στο νοσοκομείο, ήταν εκεί η Μαρία και άλλοι οκτώ φίλοι μου. Κάποιοι ήρθαν από την Αμερική απλώς για να δουν ότι μπαίνω και να σιγουρευτούν ότι βγαίνω. Μετά τις δύο μέρες στην εντατική, δεν ένιωσα μόνος ούτε στιγμή. Ήξερα ότι είχα έξω ανθρώπους να με αγαπούν».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του Action24:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ