Viral στο TikTok η αντίδραση της Κέιτ Μίντλετον – «Κανένα μέτρο ασφαλείας δεν μπορεί να τον σταματήσει»

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας πολίτης πέρασε εν αγνοία του χθες δίπλα από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον στο Σόχο, παρά τα μέτρα ασφαλείας.

Βασιλιάς Κάρολος: Τι σηματοδοτεί η μοναρχία για τους Βρετανούς – Γιατί παραμένει τόσο δημοφιλής;

Το βασιλικό ζεύγος  επισκέφθηκε την παμπ Dog and Duck στο Σόχο χθες το απόγευμα για να μάθει πώς το συγκρότημα προετοιμάζεται για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αφού χαιρέτησαν τα μέλη του κοινού που είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Bateman, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ μίλησαν με μέλη του προσωπικού έξω από την παμπ.

Βρετανία: Ο Βασιλιάς Κάρολος μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ χαιρέτησαν τα πλήθη έξω από το Μπάκιγχαμ

Αλλά καθώς ετοιμάζονταν να περάσουν τις πόρτες, ένας άνδρας κατάφερε με κάποιο τρόπο να περάσει τα εμπόδια και να προσπεράσει το ζευγάρι στο δρόμο της επιστροφής από το φαρμακείο. Το ξεκαρδιστικό βίντεο καταγράφηκε από έναν χρήστη του TikTok που περίμενε στον δρόμο του Λονδίνου για να δει το βασιλικό ζευγάρι.

@dionpietrosanti no amount of security was going to stop this man #royalfamily #royal #royals #royalty #katemiddleton #princewilliam #britishroyalfamily #queenelizabeth #duchessofcambridge #princeharry #meghanmarkle #queen #britishroyals #princessdiana #princegeorge #dukeofcambridge #princesscharlotte #monarchy #princelouis #love #princecharles #royalwedding #princess #duchessofsussex #london #windsor #england #buckinghampalace #instaroyals #uk #kingcharles #kingcharlesiii #coronation #london #king #charles #camilla #queenconsort #coronation2023 #princewilliam #princeofwales #westminsterabbey #queenelizabeth #queenelizabethii #queen #buckinghampalace #royals #kingcharlesiiicoronation #kingcharlescoronation #pub #beer #kingcharlescoronation #coronation2023 #london #mrbean #dogandduck #princessofwales ♬ original sound – dionpietrosanti

Βασιλιάς Κάρολος: Αντίστροφη μέτρηση για την στέψη – Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 «Καμία ασφάλεια δεν θα μπορούσε να εμποδίσει αυτόν τον άνθρωπο να φτάσει εκεί που έπρεπε να πάει» γράφει η λεζάντα του βίντεο.

Το βίντεο ανοίγει με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα να ακούν με προσήλωση τι τους έλεγε μια γυναίκα καθώς στέκονταν μπροστά στην είσοδο.

Στη συνέχεια, από το πουθενά, ο άνδρας εμφανίζεται πίσω τους κρατώντας μια χάρτινη σακούλα φαρμακείου – φαινομενικά αγνοώντας ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Καθώς προχωρά στην οδό Frith, ένας άνδρας από την ασφάλεια τον πλησιάζει και εκείνος του δείχνει την σακούλα με τα φάρμακα.

Βέβαιος ότι δεν αποτελούσε απειλή, ο σωματοφύλακας κατεύθυνε τον άνδρα προς την άλλη πλευρά. Έχοντας εντοπίσει τι συνέβαινε, η περιέργεια κέρδισε την Κέιτ και το κλιπ τελειώνει με την πριγκίπισσα να χαμογελά και να κοιτάζει προς τον άνδρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ